Ce rochii elegante să alegi pentru Revelion în funcție de tipul tău de corp: sfaturi de care să ții cont

29 septembrie, 2022
emag7 jpg

Sărbătorile sunt perioada din an în care te poți da în vânt după pietre și paiete, dar nu numai. Este, de asemenea, momentul în care poți purta croieli pe care nu le-ai mai purtat niciodată. Bine, dar aveți grijă: nu toate croielile sunt potrivite pentru toate tipurile de corp. Iată un mic rezumat al croielilor pe care ar trebui să le privilegiați în funcție de morfologia dumneavoastră.

Rochii de seară pentru formele de clepsidră

Formele de clepsidră au umerii la fel de largi ca șoldurile și o talie mică. Acestea sunt tipuri de corpuri mici ale căror forme trebuie să fie puse în evidență, dar cu o condiție: să fie evidențiate șoldurile dacă sunt evidențiați umerii și invers, pentru a vă subția talia. 

Cu alte cuvinte, dacă optezi pentru rochii elegante cu mâneci pe umeri sau un top fără bretele, alege rochii elegante tip sirenă, teacă sau cu volane. 

Rochii de seară pentru figura tip opt

Figurile tip opt sunt similare cu cele de clepsidră, cu excepția faptului că figurile tip opt sunt mai pline și au o talie mai pronunțată. Cu un astfel de tip de corp, nu este nevoie să vă marcați mai mult umerii sau șoldurile. În plus, talia ta era bine marcată în mod natural, nu era nevoie să o marchezi mai mult. Unele rochii elegante drepte îți vor sublinia perfect silueta fără să te facă să cazi în vulgaritate.

Rochii de seară pentru figura tip dreptunghi

Tipurile de corp tip dreptunghi au umerii și șoldurile late și aproape deloc talie. Prin urmare, este esențial să vă subliniați talia prin adăugarea de volum atât la umeri, cât și la șolduri. Același sfat ca și pentru formele de clepsidră.

Rochii de seară pentru figura tip triunghi

Formele triunghiulare au umerii subțiri și șoldurile late, Scopul este de a lărgi umerii și în același timp de a subția șoldurile.

Formele triunghiulare au umerii subțiri și șoldurile late. Scopul este de a lărgi umerii și în același timp de a subția șoldurile. Pentru aceasta, nimic nu se compară cu o rochie dreaptă de seara sau imperiu cu mâneci pe umeri sau cu o rochie fără bretele.

Rochii de seară pentru figura tip triunghi întors

Morfologiile triunghiulare au o morfologie inversă față de morfologiile triunghiulare: umeri largi și șolduri subțiri. Scopul este de a subția umerii, lărgind în același timp șoldurile. Pentru aceasta, optați pentru o rochie sirenă, teacă sau cu volane, cu gât barcă, gât înalt sau bretele subțiri.

Rochii de seară pentru figura tip măr

Formele tip măr au umeri largi, șolduri largi și talie foarte mică sau deloc. Ca și în cazul formelor de clepsidră și dreptunghi, scopul este de a subția talia prin adăugarea de volum la umeri și șolduri cu o rochie sirenă, teacă sau volănașe, cu mâneci fără umeri sau cu o bustieră.

Sfaturi pentru a alege rochii elegante pentru Revelion

Să nu arăți ca un glob disco

Deci, da, îți place strălucirea, iar în timpul sărbătorilor îți place să o arăți. De fapt, sunt un fel de laitmotiv al garderobei. Dar să arăți ca un șir de lumini sau, mai rău, ca un glob disco gigantic, nu este foarte șic. Așa că, doamnelor, respectați această regulă de aur: fiți blânde! Aveți două opțiuni. Dacă ești o fană a sclipiciului, alege o piesă mare, cum ar fi o rochie cu paiete la modă. Cu toate acestea, vă sfătuim să vă păstrați accesoriile, părul și machiajul la un nivel minim. Dacă, pe de altă parte, vrei să le adopți mai discret, optează pentru o acumulare de piese mici: botine lucioase, lână irizată, care să fie amestecate cu un clutch sclipitor pentru a îmbina sobrietatea și alura festivă în același timp.

Nu purta alb

Suntem de acord, albul este ultra elegant. Dar atenție, este și o culoare potențial periculoasă. Imaginați-vă dezastrul: o rochie drăguță albă, un accident cu un pahar de vin roșu, o pată de la mâncare sau mai rău, de ciocolată.

Pe scurt, pentru a evita acest gen de „drame”, te sfătuim pur și simplu să eviți să porți haine albe și să rezervi această culoare mai degrabă pentru cinele de vară.

Aurul și argintul vor fi cei mai buni aliați ai tăi

Cine spune petrecere, spune evident culori strălucitoare. Pentru asta, ce mai bun decât aurul sau argintul. În plus, e bine, aceste două culori sunt în topul trendului anul acesta. Așa că profită de această ocazie și nu ezita să alegi aceste nuanțe luminoase și moderne pentru ținuta ta de Revelion. De asemenea, accesoriile pot fi în aceste nuanțe. Fii doar atentă să alegi auriu sau argintiu în funcție de subtonul pielii tale. Auriul nu arată neapărat bine pe toată lumea, deci este ideal să știi dacă arată bine cu culoarea pielii tale.

Dacă urmezi pașii de mai sus, cu siguranță vei găsii rochii elegante care ți se vor potrivi perfect în seara de Revelion și nu numai.



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg