Ce salarii au Dani Oţil şi Răzvan Simion la Antena 1. Prezintă de ani de zile emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani"

3 iulie, 2020
7 dani otil si razvan simion salarii antena 5 jpg jpeg

Dani Oţil şi Răzvan Simion sunt doi dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori din România. Apar pe sticlă de ani de zile şi împreună formează unul dintre cuplurile reuşite de moderatori. În fiecare dimineaţă apar la Antena 1, după muncă şi răsplata fiind pe măsură. 

Dani Oţil, în vârstă de 39 de ani, şi Răzvan Simion apar de luni până vineri la Antena 1, de la ora 08.00, la 12.00. Emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani" este unul dintre cele mai urmărite formate de televiziune de la Antena 1. Au telespectatori fideli, sunt mămici care nu ratează nicio ediţie. De aproximativ 12 ani de zile îi vedem în fiecare dimineaţă, la acest post TV şi de fiecare dată vin cu ceva nou. 

"Neatza cu Răzvan şi Dani" reuşeşte să aducă în faţa telespectatorilor artiştii consacraţi, să le afle poveştile de viaţă, dar şi amănunte despre viaţa lor profesională. Cu toate acestea, în platou, păşesc şi tinerele staruri care nu sunt aşa de cunoscute publicului larg. Este emisiunea o rampă de lansare? Credem că da, pentru unii cântăreţi. Dani Oţil şi Răzvan Simion au mereu cele mai tăioase întrebări, vor să afle totul de la invitaţi. 

4 dani otil si razvan simion salarii antena 3 jpg jpeg

Fiind aşa de iubiţi de public, fiind aşa de priviţi de către telespectatori, şi onorariile lor ar fi pe măsură. Conform libertatea.ro, Dani Oţil şi Răzvan Simion ar avea fiecare lunar un salariu de 10.000 de euro. Nu ştim însă exact câţi bani iau, ei nu au divulgat niciodată, probabil există şi un contract de confidenţialitate. Cert e că cei doi muncesc cu zâmbetul pe buze, se trezesc foarte devreme şi reuşesc să facă atmosferă de la prima oră a dimineţii.  

6 dani otil si razvan simion salarii antena 1 jpg jpeg

Cum arătau matinalii Răzvan Simion şi Dani Oţil în copilărie!

Sunt prieteni de-o viaţă, au copilărit împreună în Reşiţa şi au ajuns să prezinte aceeaşi emisiune de succes de mai bine de 12 ani, "Neatza cu Răzvan şi Dani" de la Antena 1. Toată lumea îi ştie pe matinalii Răzvan Simion şi Dani Oţil şi peripeţiile prin care au trecut de-a lungul anilor de emisie, însă puţini îşi mai aduc aminte de ei în primii ani la TV şi cu atât mai mult cum arătau prezentatorii în copilărie.

Dacă imagini cu cei doi la început de drum am mai văzut în cadrul primelor emisiunii de Neatza din 2008, fotografiile din arhiva personală ies la iveală mai greu, dar fac deliciul publicului. În cadrul emisiunii lor, cei doi prezentatori au mai scosdin arhivă o serie de poze de la grădiniţă, ori din şcoală şi au povestit diverse întâmplări amuzante de când încă locuiau în Reşiţa. Cum arătau Răzvan şi Dani în adolescenţă, sau chiar atunci când erau copii, iată!

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg