Ce scule, unelte și consumabile este indicat să ai la îndemână în propria locuință

6 iunie, 2022
unelte jpg

Nu toată lumea se poate mândri cu faptul că deține abilități la nivelul unui adevărat meseriaș. Chiar dacă și tu te afli în această categorie de persoane, este recomandat să ai câteva scule, unelte și consumabile care îți pot facilita viața și te pot scuti de anumite costuri pe care altfel va trebui să le suporți.

Internetul este plin de tutoriale din care să te inspiri și dacă știi unde să cauți poți descoperi că procesul de reparare a unui robinet, lipirea unor fire tăiate sau datul găurilor în diferite suprafețe, nu este un proces atât de complex precum pare la început. Pentru a-ți întreține locuința fără costuri prea mari, ai nevoie de câteva scule de bază și câteva consumabile, care, alături de un tutorial bun, pot face din tine un adevărat handyman. 

De ce să alegi scule electrice în defavoarea celor clasice?

     Atunci când te decizi să-ți creezi de la zero sau să-ți aduci la zi trusa ta personală de scule trebuie să ai în vedere faptul că pentru aproape fiecare tip de unealtă clasică există și o variantă electrică, proiectată special pentru a limita efortul pe care îl vei depune atunci când o vei folosi. Uneltele ar trebui să te ajute în procesul pe care îl ai de realizat și nu să te încurce, să se defecteze în mijlocul unei reparații sau să înceteze să funcționeze corespunzător.

      De aceea este bine să apelezi la acele tipuri de unelte care au în compoziția lor materiale de foarte bună calitate, iar modul lor de utilizare să fie cât mai facil. Dacă vrei să optezi pentru scule electrice, poți apela cu încredere maximă la scule Total, un brand recunoscut pe plan mondial pentru calitatea și durabilitatea produselor. Sculele electrice sunt foarte uzuale în secolul 21 și, ușor, ușor, ajung să înlocuiască uneltele clasice. Ele se găsesc în orice magazin de bricolaj, iar dacă timpul nu-ți permite și știi ce ai nevoie, le poți achiziționa direct de pe Atomico.ro, prin curier.

Iată o listă de scule, unelte și consumabile pe care ar trebui să le deții:

  1. Mașină de găuritMașina de găurit este un echipament electric care te poate ajuta la înșurubare și deșurubare, însă îți poate fi utilă și la scoaterea gresiei, atunci când aceasta este foarte greu de scos. Este recomandat să optezi pentru o mașină de găurit versatilă, echipată corespunzător pentru o gamă mai variată de lucrări. Acest lucru te poate scuti de investiții ulterioare.   
  1. Pistol de lipit

Un pistol de lipit poate reprezenta un adevărat ajutor pentru tine atunci când ai de făcut mici reparații prin casă. cu el poți lipi o gamă foarte variată de obiecte rupte sau doar fisurate ca obiecte de mobilier, obiecte de uz casnic sau jucării.  

  1. Fierăstrăul electric

Există posibilitatea să ai nevoie să tai ceva prin casă, poate vrei să faci o piesă de mobilier din paleți sau ai nevoie de un șurub mai scurt. Atunci când alegi tipul de fierăstrău, este bine să ai în vedere alegerea unui utilaj care poate tăia atât lemnul, cât și metalul.

  1. Consumabile

La capitolul consumabile și accesorii îți pot recomanda să ai în propria gospodărie benzi scotch, lamele de bomfaier, batoane de silicon, rezerve cutter și biți pentru înșurubat.

      Nu trebuie să fii un specialist în domeniul construcțiilor sau un arhitect pentru a fi pregătit pentru eventualele neplăceri care pot apărea în locuința ta. Ai nevoie doar de puțină informație din surse competente și un set de scule potrivite nevoilor tale. 

Sursa foto: Pexels.comRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp