Ce se află în geanta lui Meghan Markle? Produsele de care nu se desparte!

7 noiembrie, 2018
14 meghan markle bun jpg jpeg

O fi ea o regalitate şi o avea o echipa de specialişti mereu alături de ea, însă Megs ştie că trebuie să fie pregătită pentru orice situaţie. O ajută experienţa acumulată de-a lungul anilor în lumina reflectoarelor!

Ce se află, aşadar, în geanta lui Meghan Markle? De ce produse cosmetice nu se desparte niciodată?  Ca orice femeie, Ducesa de Sussex poartă cu ea o mascara, şerveţele umede, antibacterian şi alte astfel de produse. Iată lista completă şi costul lor!

Hair Expertise Texturising Mineral Salt Spray: R125.99, L’Oreal Professional. Acest produs o ajută ca părul său să capete un volum atât de necesar!

image

Perfecting Primer: R399, Elizabeth Arden. Atunci când se machiază singură - şi se întâmplă des! – Meghan prefer acest primer, graţie texturii sale light, care-i permite să nu-şi acopere pistruii.

image

Gel antibacterian: R25.95, Dettol. Mai ales că acum e însărcinată, Meghan preferă să folosească un gel antibacterian, după ce dă mâna cu zeci de persoane.

image

Magnolia Cleansing Wipes 30’s: R12.99, By Bramley, PEP. Nu pleacă de la Palat fără şerveţele umede, căci niciodată nu se ştie când ai nevoie de ele.

image

Tea Tree Oil (10ml): R100, The Body Shop. Pe când avea blogul ei, Meghan a vorbit despre acest ulei, pe care îl descria precum ”leacul pentru orice”.

image

Eyelash Enhancing Serum: R999, Rapidlash. Un ser care îi ajuta genele să capete un boost natural.

image


Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG