Ce sexy e Beyonce! Artista, într-o rochie mulată și scurtă pe scena unui eveniment recent

Marți seară, Beyonce a urcat pe scenă pentru a-i acorda un premiu special jucătorului de fotbal american Colin Kaepernick. Artista s-a arătat „mândră” de oportunitate și i-a mulțumit acestuia pentru sacrificiile personale: ”Îți mulțumesc pentru inima ta curată și pentru convingerile tale. Colin a acționat fără frică de consecințe sau repercursiuni, doar cu speranța că lumea se va schimba în bine”.

Beyonce i-a lăsat pe cei trei copii în grija soțului ei și s-a prezentat, marți seară, la un eveniment din Los Angeles. Artista de 36 de ani a îmbrăcat, cu această ocazie, o rochie scurtă și mulată, care i-a pus în evidență formele voluptuoase și silueta recâștigată după nașterea gemenilor Sir și Rumi Carter.

Și trebuie să recunoaștem că artista e mai sexy ca oricând, bucurându-se de un posterior bombat și de un abdomen ferm, bine lucrat în sala de forță. Be și-a completat look-ul cu o pereche de sandale înalte, argintii, asortate dungilor argintii de pe rochie. Make-up-ul și coafura au fost în ton cu outfitul, dar și cu evenimentul la care s-a prezentat artista.

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA