Ce siluetă perfectă are Thalia (46)! Iat-o alături de soț la un eveniment recent!

Cum recent a avut loc un eveniment muzical la New York, Thalia a fost printre artistele internaționale care s-au prezentat. Și n-a mers singură! Artista a pășit pe covorul roșu la brațul soțului ei, impresarul muzical Tommy Mottola.

Un chip lipsit de riduri, ca la 20 de ani.

Are 46 de ani, o carieră artistică impresionantă în spate, o alta pe platourile de filmare, însă pare neobosită! La cel mai recent eveniment public la care s-a prezentat, Thalia a părut la fel de tânără precum o știam de pe micile ecrane, când debuta în ”Marimar” ori ”Sărmana Maria”.

Celebra actriță și cântăreață a fost prezentă, zilele trecute, alături de soțul său, Tommy Mottola, la o petrecere de dinaintea premiilor Grammy. Acolo, aceasta s-a prezentat purtând o salopetă din catifea albastră, care îi urmărea fidel linia corpului. Și trebuie să recunoaștem că Thalia arată spectaculos la cei 46 de ani, bucurându-se încă de o siluetă perfectă.

Artista și-a accesorizat ținuta cu un clutch încrustat cu numele ei, o pereche de sandale decupate în față, care prezentau un imprimeu colorat, și bijuterii strălucitoare, argintii. Voi ce spuneți? Arată Thalia ca-n tinerețe?

Sunt căsătoriți de 18 ani

foto: SplashNews / Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA