Ce spune Andreea Berecleanu despre fiica ei, superba Eva, care a împlinit 22 de ani

21 septembrie, 2023

Andreea Berecleanu o ține dintr-o petrecere, în petrecere. Copiii săi amândoi sunt vedetele ultimelor zile. Nu de mult îl felicita pe Petru că a devenit major. Ieri, și fiica Eva și-a sărbătorit ziua de naștere.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png

Este o mamă foarte mândră de copiii săi și o înțelegem. Amândoi sunt doi tineri studioși și cu mult bun simț. Nici la capitolul fizic nu stau rău deloc și e normal, au cu cine semăna, amândoi părinții lor sunt doi oameni foarte frumoși.

Tânărul Petru este leit tatăl său, Andrei Zaharescu, în timp ce Eva pare că a moștenit-o pe frumoasa și celebra sa mamă.

Andreea Berecleanu cu cei doi copii ai săi, Eva și Petru jpg

Andreea Berecleanu a marcat în online ziua Evei și i-a transmis un mesaj emoționant tinerei: ”Este tulburator de frumoasa, dar si tulburator de sensibila si de puternica! Asa un amestec de calitati s-au adunat in fetita mea, ca ma si gandesc mereu, ca parinte, cat de norocoasa sunt! Eva, la cei 22 de ani impliniti astazi, este femeia, sotia, mama ce va deveni in viitor, cu toata incarcatura de emotii pe care este capabila sa o transmita celor care o vor insoti in aceasta viata. Un om grijuliu si cald, jucaus si ferm, pasional si adevarat, drept, vulnerabil, imperfect in frumusetea personalitatii ei. Iubita mea, sa traiesti sanatoasa si fericita! Noi, toti ai tai, te iubim si suntem mandri de tine! La multi ani! 🌹 @eva_zaharescu”, a notat prezentatoarea în dreptul caruselului foto pe care l-a încărcat pe pagina sa de Instagram.

Într-adevăr, pe an ce trece, Eva Zaharescu e tot mai frumoasă și tot mai rafinată.

Mama sa a vorbit mereu cu dragoste infinită despre copiii săi, care se înțeleg de minune cu noul său soț, medicul Constantin Stan.

”De cativa ani, Eva, fiica mea, e mai mult plecata din tara. Sa studieze. Chiar daca vorbim de multe ori pe zi, atingerea ne lipseste. Nu stiu daca mi-am alintat copiii, dar stiu sigur ca suntem dependenti, atat Eva si Petru, cat si eu, de gesturile de afectiune. Asa suntem noi si nimic nu a schimbat asta de cand erau bebelusi si pana in zilele noastre. Ieri m-a invitat la masa, pe o terasa, sa fim doar noi doua. Cred ca e foarte importanta aceasta intimitate, cu fiecare copil in parte. Fiecare are povestea lui, fiecare are nevoile lui. Exact ca si noi, cei care ii crestem. Si acest ritual face parte din vietile noastre constant, dintotdeauna. Sa aveti parte doar de impliniri si de momente minunate alaturi de copiii si parintii vostri!”, scria tot în mediul online, mai demult, Andreea Berecleanu.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg