Ce spune Liliana Ştefan, partenera de viaţă a lui Dan Bittman, după 27 de ani de relaţie cu solistul Holograf

6 martie, 2019
1 liliana deschidere jpg jpeg

Au în spate o relaţie care a trecut peste toate încercările şi provocărilen  şi care i-a transformat într+o familie, producătorul şi textierul Liliana Ştefan şi Dan Bittman fiind părinţii a trei copii: Alex (19), Patrick (15) şi Mark (12). Abia trecut de majorat, Alex va lucra cu mama lui la musicalul pe care Liliana îl lansează, „Secretul Pălăriei fermecate”.

Invitată la OK TV LIVE, Liliana a vorbit despre musicalul „Secretul Pălăriei Fermecate”, care va avea premiera pe 10 martie, de la ora 11, la Cinema Mall Băneasa – un proiect născut din brandul ei de succes în lumea muzicii pentru copii, „Cutiuţa Muzicală”.

„Când faci un musical pentru adulţi, ai în faţă nişte adulţi. Dar aici ai în faţă nişte copii, cu reacţii imprevizibile. Aceasta a fost pentru mine cea mai mare provocare”, a spus Liliana.

„Distribuţia a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine şi pentru toată lumea implicată în proiectul acesta. Am găsit o mână de actori tineri extraordinari. Nu sunt super-cunoscuţi, însă au o bucurie de-a fi pe scenă şi debordează de energie. Noi lucrăm cu ei de 2 luni non-stop şi ei sunt la fel.”

 „Muzica este complet schimbată. Tot ce veţi auzi în spectacol e schimbat. Sunt cântecele din Cutiuţa Muzicală, dar luate şi reorchestrate de la zero. În alte stiluri: nu pentru copilaşi mici, cu clopoţei... Pentru că şi copiii din ziua de azi s-au schimbat mult şi sunt înconjuraţi de diverse stiluri de muzică şi sunt conectaţi la alte ritumuri. Şi atunci cântăm şi noi dance, pop, rock, hip hop.”

S-a sfătuit cu partenerul ei de viaţă, Dan Bittman, în privinţa acestui musical?

„Eu sunt o fire independentă. Singurii cu care mă sfătuiesc sunt cei efectiv implicaţi în proiect. Aşa cum este Nicoleta Ilie, care semnează regia şi este fabuloasă. Ceilalţi cu care mă sfătuiesc sunt oamenii de la Media ProMusic şi Universal Music”, a spus Liliana, care are 27 de ani de relaţie cu Dan Bittman.  

„Nici nu vreau să-mi aduc aminte de cât timp suntem împreună. Pentru că asta îmi aminteşte cât sunt de bătrână”, a glumit Liliana. Şi totuşi, după atât timp în care niciunul nu a considerat că actele sunt esenţiale, ar mai putea urma o căsătorie? Poate la aniversarea a 30 de ani împreună? Iată ce a răspuns Liliana...

 „Adică de ce am stat aşa până la 29 de ani şi la 30 să faci asta? Asta e doar în mintea noastră. Doar noi, oamenii, ne punem bornele astea... Că sunt 25 de ani, că sunt 30.... Aşa, şi? E acelaşi lucru. Că sunt 29 sau 30, nu are absolut nicio legătură.”

Dacă cu Dan Bittman nu a discutat legat de musicalul său, în schimb pe fiul lor cel mare, Alex, îl va include chiar în echipa producţiei. „Eu i-am ţinut pe fiii mei pas cu pas la curent cu desfăşurarea pregătirilor pentru acest show. Nu le-am spus «Vreau să veniţi la spectacol». Ei au spus: «Vrem să venim să vedem cum îţi iese finalul». Fiul nostru cel mare, Alex, care produce muzică, s-ar putea chiar ca în viitorul apropiat, chiar de la premieră, să fie implicat în partea de sonorizare.”

„Publicul la noi gustă tot mai mult genul musicalului. Şi mi-ar plăcea să apară tot mai multe spectacole de genul acesta. Pentru că devin şi eu mai creativă şi mai competitivă şi mă gândesc să vin cu ceva şi mai şi”, a concluzionat Liliana.

Urmăreşte mai jos emisiunea integrală.

https://www.facebook.com/OKmagazineRomania/videos/2100596413363271/Recente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Depp și avocata lui
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg