Ce transformare! Uma Thurman, de la look-ul neglijent la divă glam la Cannes 2017

Acum trei luni era surprinsă de paparazzi fumând excesiv și purtând un outfit neglijent, fiind fix în perioada în care se lupta prin tribunale cu fostul partener de viață pentru custodia fiicei sale. Acum, Uma Thurman s-a reinventat și a demonstrat tuturor că este aceeași actriță sexy pe care o admiram în ”Pulp Fiction” și ”Kill Bill”.

Acum trei luni versus prezent

Celebrul star hollywoodian s-a prezentat, ieri, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes, în calitate de președinte al juriului menit să aleagă câștigătorul premiului ”Un Certain Regard”. Cu această ocazie, Uma a închis gura răutăcioșilor care afirmau că actrița de 47 de ani se află într-un puternic declin și a demonstrat că e la fel de sexy precum odinioară.

Mai sexy ca oricând

Actrița a defilat într-o rochie spectaculoasă, ce aparținea unei colecții din 2016 a casei de modă Atelier Versace, care i-a venit ca turnată, punându-i în evidență formele voluptuoase și decolteul generos. De altfel, ținuta Umei Thurman a fost apreciată chiar și de cei mai pretențioși critici de modă, catalogând-o drept o ”revenire mult așteptată”.

Cât despre accesorizare, Uma a ales să poarte bijuterii impozante, prețioase, care să aducă un aer glam ținutei sale. Make-up a fost unul discret, perfect pentru a complimenta această rochie Atelier Versace. Nici la capitolul hairstyle n-a dat greș, Uma alegând să-și coafeze părul simplu, lejer, dar totodată elegant. Văzându-i apariția de pe covorul roșu nu putem să nu sesizăm că a avut ca inspirație aparițiile actrițelor de odinioară. Ne place!

foto: getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA