Ce trebuie să știi când alegi vapingul ca alternativă la fumat?

21 iunie, 2023
ce trebuie sa tii cand alegi vapingul ca alternativa la fumat2 jpg

Care este de fapt diferența dintre vaping și fumat și de ce atât de mulți fumători preferă țigările electronice în detrimentul celor clasice? Cu siguranță ai luat și tu în considerare țigările electronice ca alternativă la fumatul clasic dacă citești articolul ăsta.

Există numeroase diferențe între cele două tipuri de țigări. Însă, în ultimii ani, interesul fumătorilor a fost și este mai mult pentru cele electronice. Acest lucru este datorat faptului că țigările electronice se dovedesc a fi mai puțin nocive față de cele clasice.

Factorul diferențiator între cele două tipuri de țigări este lipsa procesului de ardere a tutunului în cazul țigărilor electronice. Țigara electronică are un sistem bazat pe emanarea unor vapori produși prin încălzirea unor lichide ce conțin diverse arome, glicol, glicerină vegetală, nicotină și alte substanțe mult mai puțin dăunătoare organismului față de cele din țigara clasică.

De ce este vapingul o alternativă la fumatul clasic?

Vapingul este o alternativă la fumatul clasic în primul rând datorită faptului că este cu cel puțin 95% mai puțin nociv decât fumatul clasic. În al doilea rând, țigările electronice sunt de multe ori folosite de fumători pentru a renunța complet la fumat.

Folosirea țigărilor electronice te poate ajuta să controlezi nevoia sau pofta pentru nicotină. Mai ales datorită faptului că poți alege tăria nicotinei din lichidul țigării electronice, iar asta te va ajuta să renunți complet la consumul de nicotină când îți propui să renunți la fumat.

Care sunt beneficiile vapingului în comparație cu fumatul clasic?

Indiferent dacă îți dorești să renunți complet la fumat sau să folosești țigările electronice ca o alternativă mai puțin nocivă la țigările convenționale, vapingul are mai multe beneficii în cazul de față.

Cele două beneficii principale ale vapingului sunt costurile implicate și ajutorul real pe care ți-l oferă să renunți complet la nicotină.

Țigările electronice sunt mult mai puțin costisitoare decât cele clasice. Acestea funcționează pe baza lichidelor din interiorul țigărilor electronice care sunt mai accesibile ca preț față de pachetele de țigări. În cazul țigărilor convenționale, costurile pot ajunge la aproximativ 600 RON pe lună, iar în cazul celor electronice bugetul poate fi mult mai mic, de doar 100-200 RON.

Vapingul oferă consumatorilor o gamă complexă de produse, țigările electronice fiind de diferite tipuri, iar lichidele pentru acestea sunt foarte diverse. O diferență majoră între țigările clasice și cele electronice este că cele din urmă pot fi folosite cu lichide fără nicotină.

Lichidul țigărilor electronice poate avea diferite arome și diferite cantități de nicotină, dar poate fi și complet fără nicotină. Asta îți va permite să renunți treptat la nicotină dacă asta îți dorești.

Ce trebuie să știi când alegi vapingul ca alternativă la fumat?

Înainte de toate, trebuie să înțelegi că există câteva diferențe între vaping și fumatul clasic. Vapingul poate presupune o perioadă de acomodare și nu este tocmai recomandată trecerea bruscă la țigările electronice. Poți aloca o perioadă de tranziție de la țigările clasice la cele electronice pentru a-ți fi mai ușor. Mai ales dacă ești determinat să renunți la fumat cu ajutorul țigărilor electronice.

O dată ce ai decis că dorești să folosești țigările electronice ca o alternativă mai puțin nocivă la fumatul convențional, urmează să-ți alegi kit-ul potrivit pentru nevoile tale. Recomandarea noastră este să studiezi întreaga ofertă de pe piață și să analizezi toate tipurile de țigări electronice pentru a stabili care este cea mai potrivită pentru tine.

Țigările electronice sunt de diferite dimensiuni, au diferite mecanisme și pot fi de unică folosință sau nu. Recomandarea noastră este să nu alegi o țigară electronică după aspect, ci după cum îți poate face experiența vapingului mai plăcută și, de ce nu, experiența renunțatului la fumat mai ușoară.

*Acesta nu este un articol medical. Informați-vă din mai multe surse și alegeți ce este mai bine pentru dv.Recente pe Ok! Magazine

Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg
IQOS (1) jpeg
Beautik Haute Parfumerie (2) jpg
3 beneficii importante pe care colagenul ți le poate oferi jpeg