Ce va avea Serena Williams, băiețel sau fetiță? Iată ce a spus soțul tenismenei, Alexis Ohanian

16 mai, 2023

Deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam la simplu și soțul său sunt deja părinții unei fetițe în vârstă de 5 ani. Au aflat însă sexul viitorului copil? Va avea Alexis Olympia Ohanian o surioară sau un frățior?

1 serena williams jpg jpeg

Serena Williams are parte de timp liber în această perioadă, căci nu mai joacă tenis. Însă relaxarea nu va ține prea mult, căci sportiva este însărcinată cu al doilea copil.

Serena Williams a făcut marele anunț cu ocazia Met Gala 2023. Una dintre marile legende ale tenisului mondial a dezvăluit că așteaptă al doilea copil, alături de soțul său, Alexis Ohanian. Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 5 ani, Alexis Olympia.

Serena Williams și soțul său, Alexis Ohanian, la Met Gala 2023 (2) jpg

La acest eveniment, fosta jucătoare de tenis profesionistă a îmbrăcat o rochie strâmtă, neagră, care îi evidenția sarcina. Ceea ce înseamnă că este deja avansată. A trecut suficient timp, iar viitorii părinți pot afla sexul bebelușului, dacă își doresc.

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit în 2017 și au avut o nuntă de poveste. În același an, a venit pe lume și micuța Alexis Olympia, căreia îi spun simplu, Olympia.

serena williams cu fetita jpg

Cei doi soți sunt foarte emoționați că vor fi din nou părinți și în mod sigur este un copil programat și iubit, căci tocmai de aceea Serena Williams și-a dorit să se retragă din tenis în glorie, pentru a mai avea timp de lucrurile de care nu a avut timp. Atât ea, cât și sora sa, au muncit pe rupte încă din copilărie, pentru a-și clădi faima și cariera de succes.

În timpul unui interviu la Chris Wallace, fostul prezentator de la Fox News, care are actualmente emisiunea la CNN ”Who's Talking to Chris Wallace”, difuzată și pe HBO Max, viitorul tătic a dezvăluit că nici el, nici Serena nu știu încă dacă bebelușul este băiat sau fată. Asta nu-l împiedică pe Alexis Ohanian să facă o previziune. Soțul jucătoarei Serena Williams spune că are un sentiment că și de data aceasta va fi tot tătic de fetiță.

El i-a spus lui Chris: „Sunt convins că voi fi iarăși tată de fată”. Apoi a glumit: „Cred că și dacă am avea 50 de copii, sigur toți ar fi fete.”

Știm deja celebra vorbă: ”Nu contează ce va fi, important este să fie sănătos.”

Cei doi soți sunt în extaz de când au aflat că un nou bebeluș este pe drum, însă fericirea supremă este a micuței Olympia, care își dorea un frate sau o soră de ceva vreme.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg