Ce va avea Serena Williams, băiețel sau fetiță? Iată ce a spus soțul tenismenei, Alexis Ohanian

16 mai, 2023

Deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam la simplu și soțul său sunt deja părinții unei fetițe în vârstă de 5 ani. Au aflat însă sexul viitorului copil? Va avea Alexis Olympia Ohanian o surioară sau un frățior?

1 serena williams jpg jpeg

Serena Williams are parte de timp liber în această perioadă, căci nu mai joacă tenis. Însă relaxarea nu va ține prea mult, căci sportiva este însărcinată cu al doilea copil.

Serena Williams a făcut marele anunț cu ocazia Met Gala 2023. Una dintre marile legende ale tenisului mondial a dezvăluit că așteaptă al doilea copil, alături de soțul său, Alexis Ohanian. Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 5 ani, Alexis Olympia.

Serena Williams și soțul său, Alexis Ohanian, la Met Gala 2023 (2) jpg

La acest eveniment, fosta jucătoare de tenis profesionistă a îmbrăcat o rochie strâmtă, neagră, care îi evidenția sarcina. Ceea ce înseamnă că este deja avansată. A trecut suficient timp, iar viitorii părinți pot afla sexul bebelușului, dacă își doresc.

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit în 2017 și au avut o nuntă de poveste. În același an, a venit pe lume și micuța Alexis Olympia, căreia îi spun simplu, Olympia.

serena williams cu fetita jpg

Cei doi soți sunt foarte emoționați că vor fi din nou părinți și în mod sigur este un copil programat și iubit, căci tocmai de aceea Serena Williams și-a dorit să se retragă din tenis în glorie, pentru a mai avea timp de lucrurile de care nu a avut timp. Atât ea, cât și sora sa, au muncit pe rupte încă din copilărie, pentru a-și clădi faima și cariera de succes.

În timpul unui interviu la Chris Wallace, fostul prezentator de la Fox News, care are actualmente emisiunea la CNN ”Who's Talking to Chris Wallace”, difuzată și pe HBO Max, viitorul tătic a dezvăluit că nici el, nici Serena nu știu încă dacă bebelușul este băiat sau fată. Asta nu-l împiedică pe Alexis Ohanian să facă o previziune. Soțul jucătoarei Serena Williams spune că are un sentiment că și de data aceasta va fi tot tătic de fetiță.

El i-a spus lui Chris: „Sunt convins că voi fi iarăși tată de fată”. Apoi a glumit: „Cred că și dacă am avea 50 de copii, sigur toți ar fi fete.”

Știm deja celebra vorbă: ”Nu contează ce va fi, important este să fie sănătos.”

Cei doi soți sunt în extaz de când au aflat că un nou bebeluș este pe drum, însă fericirea supremă este a micuței Olympia, care își dorea un frate sau o soră de ceva vreme.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg