Ce vedete de la noi fentează traficul pe două roți? Ei au renunțat la mașină!

9 august, 2022

Da, te poți deplasa rapid și economic fără să mai folosești mașina. Aceste vedete de la noi s-au orientat către un mijloc de transport elegant și eficient.

thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg

Chiar dacă decongestionarea traficului din București sau din alte orașe mari din țară este un vis frumos, dar greu de atins, exemplul unor staruri care au renunțat la mașină, preferând să se deplaseze pe două roți, poate fi un îndemn și pentru alți români care se încăpățânează să stea mult și bine la volan. 

E vorba despre un scurter, dar nu orice fel de scuter, ci unul care te face să arăți mai bine decât în scaunul de șofer al unui bolid scump: Vespa (viespe în italiană), simbolul absolut al acelei dolce vita italienești.

În 1946, odată cu sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, compania aeronautică Piaggio se află într-o fundătură: războiul se terminase și Italia nu mai avea voie să producă piese pentru avioane. Enrico Piaggio nu s-a lăsat însă descurajat și s-a hotărât să se angajeze în comercializarea unui nou mod de transport: modern, economic, manevrabil și ușor cu două roți.

Era începutul unei lungi povești care avea să revoluționeze nevoia de mobilitate și de libertate. Cum celebrele scutere italiene împlinesc anul acesta 76 de ani de la primul model dezvăluit de Enrico Piaggio, în 1946, te invităm să descoperi ce vedete le conduc prin traficul de la noi.

Ei bine, comunitatea Vespa din țară este în continuă creștere, din aceasta făcând parte și unele dintre vedete autohtone precum Paul Ipate, Nicolai Tand, Mădălina Ghenea și Mihai Petre, care sunt fericiți că au găsit o modalitate utilă și elegantă de a elimina problema traficului tot mai aglomerat. 

Clubul Vespa România și Vespa Club București sunt cele mai mari comunități de fani și deținători al acestui scuter iubit și versatil în România și rulează în luna august o campanie de redescoperire a istoriei Vespa pe paginile lor de social media, numită “Vespa History, în fiecare zi”.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp