Cea mai puternică "Războinică" a ratat finala "Survivor". Cine a rămas în concurs?

23 mai, 2022

Jocul devine tot mai imprevizibil! Nimeni n-ar fi crezut că ea va părăsi competiţia din Republica Dominicană.

Survivor Stefania Stefan 2 jpg

Până în această etapă a concursului, jocul a fost dominat de foştii Războinici, chiar dacă, după unificare, s-au format alte două triburi, Vulturii şi Tigrii. De altfel, statisticile arată că şi cei rămaşi în competiţia individuală sunt preponderent foşti Războinici, din grupul Faimoşilor rămânând să lupte pentru trofeul Survivor doar Elena Chiriac şi Marian Drăgulescu.

Dar iată că jocul individual a început să trieze şi din albaştri, prima confruntare fiind câştigată de Marian Drăgulescu, care şi-a arogat şi premiul pus la bătaie, o excursie la Santo Domingo. Galant, el a ales să fie însoţit de două dintre fetele rămase în cursă, respectiv de coechipiera sa, Elena Chiriac, şi de adversara sa, Ştefania Ştefan.

Survivor individuale (5) jpg

După adrenalina din timpul zilei, de la joc, au urmat emoţiile serii, de la Consiliul de nominalizare, unde tocmai cele două fete care se bucuraseră, cu câteva ore înainte, de o masă în Santo Domingo, au fost votate de grup să iasă în faţă la votul publicului. 

Pe lângă Elena Chiriac şi Ştefania Ştefan, care au avut un număr egal de voturi, Marian Drăgulescu, ca purtător de colan al Imunităţii, l-a nominalizat şi pe Ionuţ Popa - "strict strategic", după cum el însuşi s-a exprimat.

Publicul, însă, a decis ca o fată să părăsească insula: Ştefania Ştefan. Şi iată cum cea mai puternică "Războinică" a ratat finala "Survivor".

"Cum am spus mereu, totul ne este scris în cărţi. Poate atâta a fost învăţătura mea pentru mine în această competiţie", a spus Ştefania, printre lacrimi, atunci când a putut să scoată un cuvânt, după şocul momentului în care şi-a auzit numele. "Am învăţat multe lucruri, m-au schimbat multe lucruri în bine. Lipsa hranei, greul pe care l-am dus aici, zilele, lunile... Am tras tare în fiecare zi aici, am luptat psihic, fizic, am dat tot ce am putut. Sunt mândră de tot parcursul meu aici. Sunt foarte mândră de tot ce am realizat eu în acest concurs şi că am reuşit mereu să ajut echipa, că am ajutat cu strategii, că am ajutat cu încredere, căă am ajutat cu ştafete, cu tot... Nu mi-a fost mie scris în cărţi să ajung mai departe, asta este. Şi îmi pare nespus de rău că nu pot să văd mai departe cum va fi. Am dat tot ce am putut. Asta e. Se sparge gheaţa cu mine, asta este", a mai spus ea, după care şi-a luat "La revedere!" de la colegii săi.

Rămâne de văzut care dintre cei 7 concurenţi (Elena Chiriac, Oana Ciocan, Marian Drăgulescu, Alexandru Delea, Blaze, Alexandru Nedelcu, Ionuţ Popa) rămaşi în cursa pentru titlul de "Survivor" îşi va aroga premiul cel mare.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG