Cei mai apreciaţi actori europeni ai momentului

21 martie, 2016
cei mai apreciati actori europeni ai momentului jpeg

Când vorbim despre actori, vorbim mai ales despre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori americani. Cu toate acestea, există foarte mulţi actori europeni, foarte buni şi foarte populari. Dar care sunt în top oare? Iată o listă cu cei mai apreciaţi actori europeni ai momentului.

Jamie Dornan, actor european popular în întreaga lume

Jamie Dornan, actor, model şi muzician de origine nord-iralndeză este în topul celor mai apreciaţi şi populari actori ai momentului. Cei mai mulţi îl şiu ca Christian Grey din Fifty Shades of Grey. Actorul mai este cunoscut şi pentru rolurile din seria ABC Once Upon a Time şi seria BBC Two The Fall.

Sam Paladio în "Nashville"

Sam Paladio, actor de origine britanică, cunoscut pentru serialul tv Nashville, este unul dintre cei mai populari actori europeni, dar şi unul care promite multe. Recunoscut pentru vocea lui foarte sexy, Paladio şi-a câştigat deja un renume.

Robert Pattison din seria "Twilight"

Robert Pattinson, cunoscut mai ales din seria Twilight şi din Harry Potter and the Goblet of Fire, britanicul a făcut furori în întreaga lume. Este apreciat peste tot pentru întreaga muncă pe care o depune, este actor, model şi producător, talentat şi foarte muncitor.

Un alt actor englez extrem de apreciat şi cunoscut este Oralndo Bloom. A apărut în pelicule foarte cunoscute, ca Piraţii din Caraibe şi Stăpânul Inelelor. Rolurile şi talentul actorului îl fac, cu siguranţă, să fie în topul actorilor europeni, care au cucerit Hollywood-ul.

Cillian Murphy

Cillian Murphy, actor pe marile ecrane şi pe scenă de origine irlandeză, este unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului. Iniţial, Murphy şi-a început cariera de artist în muzica rock şi treptat şi-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Ewan McGregor, actor de origine scoţiană, unul dintre cei mai apreciaţi şi cunoscuţi actori. Vocea, accentul şi talentul l-au scos în faţă pe McGregor de atâtea ori. A apărut în filme ca Moulin Rouge şi faimosul Star Wars.

Actor şi regizor german, Til Schweiger

Til Schweiger, actor şi regizor german, este unul dintre cei mai buni şi mai apreciaţi la el în ţară. Actoruol a debutat în 1997 şi de atunci are un succes teribil. Printre filmele regizate de Schweiger se numără Knockin' on Heavens Door şi The Polar Bear. A apărut în filme ca King Arthur sau Already Dead.

Maciej  Zakościelny, actor polonez, cunoscut pentru rolurile de pe micile ecrane. Este cântăreţ şi actor de teatru, unul dintre cei mai faimoşi la el în ţară.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg