Cei mai apreciaţi actori europeni ai momentului

21 martie, 2016
cei mai apreciati actori europeni ai momentului jpeg

Când vorbim despre actori, vorbim mai ales despre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori americani. Cu toate acestea, există foarte mulţi actori europeni, foarte buni şi foarte populari. Dar care sunt în top oare? Iată o listă cu cei mai apreciaţi actori europeni ai momentului.

Jamie Dornan, actor european popular în întreaga lume

Jamie Dornan, actor, model şi muzician de origine nord-iralndeză este în topul celor mai apreciaţi şi populari actori ai momentului. Cei mai mulţi îl şiu ca Christian Grey din Fifty Shades of Grey. Actorul mai este cunoscut şi pentru rolurile din seria ABC Once Upon a Time şi seria BBC Two The Fall.

Sam Paladio în "Nashville"

Sam Paladio, actor de origine britanică, cunoscut pentru serialul tv Nashville, este unul dintre cei mai populari actori europeni, dar şi unul care promite multe. Recunoscut pentru vocea lui foarte sexy, Paladio şi-a câştigat deja un renume.

Robert Pattison din seria "Twilight"

Robert Pattinson, cunoscut mai ales din seria Twilight şi din Harry Potter and the Goblet of Fire, britanicul a făcut furori în întreaga lume. Este apreciat peste tot pentru întreaga muncă pe care o depune, este actor, model şi producător, talentat şi foarte muncitor.

Un alt actor englez extrem de apreciat şi cunoscut este Oralndo Bloom. A apărut în pelicule foarte cunoscute, ca Piraţii din Caraibe şi Stăpânul Inelelor. Rolurile şi talentul actorului îl fac, cu siguranţă, să fie în topul actorilor europeni, care au cucerit Hollywood-ul.

Cillian Murphy

Cillian Murphy, actor pe marile ecrane şi pe scenă de origine irlandeză, este unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului. Iniţial, Murphy şi-a început cariera de artist în muzica rock şi treptat şi-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Ewan McGregor, actor de origine scoţiană, unul dintre cei mai apreciaţi şi cunoscuţi actori. Vocea, accentul şi talentul l-au scos în faţă pe McGregor de atâtea ori. A apărut în filme ca Moulin Rouge şi faimosul Star Wars.

Actor şi regizor german, Til Schweiger

Til Schweiger, actor şi regizor german, este unul dintre cei mai buni şi mai apreciaţi la el în ţară. Actoruol a debutat în 1997 şi de atunci are un succes teribil. Printre filmele regizate de Schweiger se numără Knockin' on Heavens Door şi The Polar Bear. A apărut în filme ca King Arthur sau Already Dead.

Maciej  Zakościelny, actor polonez, cunoscut pentru rolurile de pe micile ecrane. Este cântăreţ şi actor de teatru, unul dintre cei mai faimoşi la el în ţară.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
AFIS FILM  jpg