Cei mai frumoşi actori din lume. Top 10 

5 martie, 2015

Cu siguranţă frumuseţea este relativă. Ceea ce este frumos pentru o persoană, este normal sau chiar neplăcut pentru o altă persoană. Deşi societatea a încercat de multe ori şi încă încearcă să creeze standarde pentru frumuseţe, părerile vor fi mereu subiective. Sigur, se pot trasa anumite caracteristici ale frumuseţii şi plăcutului.

În cazul celor mai frumoşi actori din lume, frumuseţea caracteristică bărbaţilor trebuie să însemne bărbăţie, putere, siguranţă şi prezenţă de spirit. Femeile îşi doresc, poate mai mult ca orice, ca un bărbat să aibă coloană vertebrală, să fie conducător, şarmant, atrăgător prin forţa şi demnitatea lui. Iată, deci, un top 10 al bărbaţilor preferaţi de toate femeile.

Pe locul 10 în acest top se situează Boris Kodjoe este un actor foarte popular, în vârstă de 41 de ani. Este, printre altele, moderator la diverse evenimente şi model în Viena, Austria. Încă din adolescenţă a fost atras de actorie, şi a avut roluri mici în filme în Austria. Mai târziu, s-a mutat în Statele Unite ale Americii, iar anul 2000 a fost anul de debut a lui Boris. Încă din 2002 Boris a intrat în atenţia femeilor, fiind clasat printre primii 50 Cei Mai Frumoşi Oameni din Lume de către revista Magazine. A câştigat şi alte premii, precum cel mai bun actor în comedii pentru rolul din The Real Husbands of Hollywood.

Locul 9 este ocupat de Brian Austin Green, născut pe 15 iulie 1973, este un actor american, cunoscut în special pentru rolul lui David Silver din seria televizată Beverly Hills, 90210. A făcut ravagii cu numeroase filme şi seriale, dintre care amintim Impact, Grace, Urgency, Monster Heroes.

Cei mai frumoşi actori din lume - Ashton Kutcher

Pe locul 8 în topul nostru, al celor mai frumoşi actori din lume este Christoper Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, este un actor american, care a lucrat şi ca model, producător şi investitor din 1998 până în prezent. Visul lui de a deveni actor a luat forme odată cu mutarea în Los Angeles la sfârşitul anilor 1990. Kutcher a jucat în filme ca Pearl Harbor, Just Married, The Guardian, What Happens in Vegas şi Two a Half Men. De altfel, este cunoscut pentru emisiunea Punk”d.

Locul 7 îl ocupă în acest clasament Jose Antonio Dominguez Banderas, născut pe 10 august 1960 în Malaga, Spania. Foarte cunoscut actor în Spania şi la Hollywood, Banderas impresionează cu masculinitatea şi frumuseţea sa. A jucat în filme ce sunt şi astăzi la fel de savurate de către femeile din întreaga lume, filme precum Desperado, Philadelphia, Interview with the Vampire, The Mask of Zorro, Once Upon a Time in Mexico şi altele.

Locul 6 al celor mai frumoşi actori din lume este ocupat de George Timothy Clooney, născut pe 6mai 1961 în America. Câştigător al marelui premiu Oscar, dar şi Golden Globe, Clooney este actor, producător, regizor şi scenarist, cunoscut în întreaga lume. Stilat, elegant şi foarte bărbătesc, stilul lui Clooney ne face să-l revedem cu plăcere în The Perfect Storm, The Men Who Stare at Goats, Ocean’s Eleven şi altele.

Pe locul 5 se află Jensen Ross Ackles, un respectat actor şi regizor de la Hollywood, Jensen are numai 36 de ani, fiind printre cei mai influenţi oameni din industria divertismentului din America. Câştigător de premii, Jensen este şi vocea unui persona de jocuri video. A câştigat Daytime Emmy Award pentru cel mai bun actor în Days of Our Lives.

Cei mai frumoşi actori din lume - Johnny Depp

Pe locul 4 este apetisantul John Christopher, cunoscut ca Johnny Depp, care trebuia să fie în topul nostru al celor mai frumoşi actori din lume. Privirea fulgerătoare şi pătrunzătoare nu poate fi trecută cu vederea aşa uşor. În 2003 şi 2004 a fost considerat Cel Mai Sexy Bărbat în viaţă de revista People. Iar în 2012 a luat Recordul Guinness pentru cel mai bine plătit actor. Ce îţi poţi dori mai mult, frumos şi bogat? Filmele lui, dar mai ales rolurile, vor rămâne mult timp în istoria cinematografiei, filme precum Sleeping Hallow, Alice in Wonderland, Rango, Pirates of the Caribbean şi multe altele.

Locul 3 este luat de frumosul actor canadian Victor Webster, cunoscut în special pentru seriile televizate Mutant X şi Charmed. Filmele în care a mai jucat, Bringing Down the House, Burning Palms, Bones,etc.

Pe locul 2 al celor mai frumoşi actori din lume se află Zachary David Alexander, cunoscut mai bine ca Zac Efron. Este cunoscut mai ales în serialele pentru adolescenţi, dar a jucat şi în filme ca High School Musical sau The Awkward Moment.

Pe locul 1 se află Chris Hemsworth, actorul australian de numai 31 de ani, care a debutat cu un serial TV Home and Away, dar după ce s-a mutat la Hollywood, a jucat în seriale ca Star Trek, Thor, The Avengers,The Dark World şi Rush, ultimele două fiind cele mai recente.