Cei mai frumoşi actori români. Bărbaţii fermecători ai teatrului şi filmului românesc

29 aprilie, 2015

Cei mai frumoşi actori români ai tuturor timpurilor au fost sau sunt bărbaţi cu renume în întreaga ţară, oameni care au îmbunătăţit scena teatrului românesc şi au inspirat actorii tineri de azi. Bărbaţi frumoşi, cu demnitate şi talent

Cei mai frumoşi actori români ai tuturor timpurilor au fost sau sunt bărbaţi cu renume în întreaga ţară, oameni care au îmbunătăţit scena teatrului românesc şi au inspirat actorii tineri de azi. Bărbaţi frumoşi, cu demnitate şi talent, sunt şi vor rămâne modele demne de urmat în viaţa profesională.

Adrian Pintea, unul dintre cei mai iubiţi şi frumoşi actori ai teatrului şi cinematografiei româneşti, a avut o viaţă mai interesantă decât un subiect de film. A obţinut titlul de doctor în domeniul teatrului şi a jucat roluri importante atât în teatru, cât şi în film. De exemplu, rolul lui Hamlet în teatru, iar în film rolul lui Iancu Jianu, în regia Dinu Cocea.

Cei mai frumoşi actori români – poate cel mai fermecător personaj al scenei româneşti, Florin Piersic

Un alt fermecător de pe scena teatrului şi filmului românesc este Florin Piersic, care a debutat la doi ani după ce a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, obţinând rolul titular în Discipolul Diavolului. A primit de mai multe ori titlul de cetăţean de onoare al mai multor oraşe din România, a înregistrat un disc de autor şi a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural în 1967 pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice. A avut importante roluri în teatru şi film, fiind o figură centrală pentru evenimente culturale româneşti.

Un alt cunoscut actor de film şi teatru, dar şi scriitor român, este Ion Dichiseanu. După o perioadă lungă de activitate la Teatrul Nottara, actorul a primit mai multe premii pentru cariera bogată din lumea teatrului, interpretarea deosebită a personajelor şi prestigioasa carieră artistică.

Un alt Don Juan printre actorii români a fost şi Iurie Darie, care a debutat în cinematografie în anul 1953, în Nepoţii gornistului. A interpretat multe roluri memorabile în mai mult de 40 de producţii cinematografice, printre care S-a furat o bombă (1961), Fraţii Jderi (1974), Triunghiul Morţii (1999). A avut parte de o echipă de comedie excelentă, alături de Mircea Albulescu, Dem Rădulescu, Sandală, Toma, Stela Popescu şi mulţi alţii, având roluri de comedie importante.

Ion Besoiu, figură cunoscută în istoria cinematografică românească, este printre cei mai frumoşi actori de care s-a bucurat scena teatrului şi filmului românesc. Cel mai cunoscut rol al său este cel din Toate pânzele sus, însă cariera sa artistică este una dintre cele mai bogate, actorul fiind la un moment dat directorul teatrului Lucia Sturza Bulandra din Bucureşti.

Fost sportiv, talentat şi cu alură de macho, Ilarion Ciobanu a fost, cu siguranţă, unul dintre cei mai frumoşi şi apreciaţi actori români. A debutat la vârsta de 30 de ani în filmul Setea, jucând alături de Amza Pellea, Ion Besoiu şi mulţi alţii. A regizat două filme, Omul de lângă tine şi Mara. În 2004, a luat premiul Ordinul Meritul Cultural pentru toată munca depusă de-a lungul carierei sale.

Cei mai frumoşi actori români – actori tineri frumoşi şi talentaţi

Dintre actorii mai tineri, printre cei mai frumoşi este şi Cristi Iacob, care trăieşte ca un adevărat artist, cum îi place. Are ca pasiune sculptura, pe care a deprins-o de la tatăl său. Ştie să cânte la vioară, adoră teatrul şi filmul şi a avut o viaţă echilibrată.

Un alt actor celebru şi frumos este şi Dragoş Bucur, care se bucură de un succes mare atât pe scena filmului, cât şi pe cea a televiziunii. A luat de două ori premiul Gopo pentru cel mai bun actor, pe lângă multe altele. Poate vi-l amintiţi din Moartea Domnului Lăzărescu sau Contra timp.

Vasile Calofir sau “actorul cu o mie de feţe” este şi el unul dintre cei mai frumoşi şi talentaţi actori români. A învăţat meserie de la Dem Rădulescu, a copilărit la ţară şi a luptat pentru a ajunge actor. Deşi iubeşte filmul mai mult, teatrul îl menţine din punct de vedere actoricesc pe linia de plutire.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg