Cei mai prolifici tătici din showbiz. Își răspândesc sămânța mai ceva ca agricultorii

15 noiembrie, 2022
Baldwin Alec (2) jpg

Își răspândesc sămânța mai ceva ca agricultorii. Dar își asumă ei responsabilitatea pentru fructul dragostei lor, care a rodit, vrând-nevrând, din nou și din nou?

Câțiva dintre tăticii de la Hollywood sunt mai prolifici acasă, în dormitorul lor, unde și-au conceput moștenitorii, decât pe micul sau marele ecran.

Odată ce dau de gustul paternității, nu se mai satură și repetă experiența la nesfârșit parcă. Adevărul e că nu ei își strică silueta cu sarcinile și nici nu-și pun amprenta pe educația odorurilor decât poate financiar. Cine sunt părinții cu mulți copii din showbiz?

Nick Cannon

Pe 17 octombrie, fostul soț al divei Mariah Carey și-a binecuvântat nou născutul în biserică împreună cu LaNisha Cole, mama micuței de numai patru săptămâni, Onyx Ice. Ceremonia a avut loc după ce cel de-al nouălea bebeluș al lui Nick a primit amenințări cu moartea de la diverși descreierați.

Pe rețelele sociale, s-a trecut de la glumele despre virilul star, care a primit cadou un ATM cu prezervative și-a făcut reclamă la băuturi denumite Vasectomie, la instigări deplasate. Ceea ce nu înțeleg cei sătui de știrile despre nesfârșita extindere a familiei Cannon e că vedeta TV este tată de carieră. Dacă-i urmărești paginile online, îl vezi doar la botezuri, ședințe foto cu nou-născuți, baby shower-uri și filmări în camera copiilor. Te și întrebi când mai are timp să conceapă atâtea progenituri! Cumva găsește el timp și modalități de-a convinge câte o splendoare de model să accepte să-i ducă numele mai departe fără ca ea să poarte vreo verighetă pe deget.

Omul nu crede în monogamie și practică relațiile deschise cu mare succes, pentru că celebrul tătic are 10 copii! Onyx Ice s-a născut cu numai nouă zile înainte de fratele ei, Rise Messiah Cannon, care a văzut pentru prima dată lumina zilei pe 23 septembrie. Cel de-al zecelea Cannon a fost conceput cu Brittany Bell, care mai are cu Nick doi copii, pe Powerful Queen (1), și pe Golden (6). Lui Nick a început să-i surâdă paternitatea încă de pe vremea când au venit pe lume cei mai mari copii ai săi, gemenii Monroe și Moroccan (11), în timpul mariajului cu Mariah Carey. Cannon mai are un set de gemeni, pe Zion și Zillion (1), cu Abby De La Rosa, dar și pe simpaticul Legendary Love (3 luni), cu modelul Bre Tiesi. Nu trebuie uitat nici bietul Zen, conceput cu Alyssa Scott, care a murit la cinci luni, în decembrie 2021, din cauza cancerului la creier.

Cu asemenea familie numeroasă, gazda emisiunii Masked Singer n-avea cum să-și petreacă singur ziua de naștere, pe 8 octombrie. Toate baby mamas din viața lui i-au urat numai de bine vedetei care a împlinit 42 de ani, în ciuda faptului că niciuna n-a ajuns la altar cu el. „Eu nu vreau să posed pe nimeni. Niciuna dintre mămici nu-mi aparține. Am creat împreună o entitate frumoasă, atât”, a explicat Nick natura relației lui cu femeile care i-au oferit moștenitori. Mai mult, Cannon a ținut să spună în apărarea sa că nu el a decis să facă atâția copii. „Toate aceste femei au fost cele care și-au propus să-mi facă copii. N-a fost decizia mea!”, a conchis tăticul de 10.

Eddie Murphy

Eddie Murphy jpg

Un alt părinte de 10 copii este starul din Profesorul Trăsnit (1996), care are șase fiice și patru fii. Primul lui odor a venit pe lume în 1989, conceput cu iubita de atunci a actorului, Paulette McNeely, iar cel mai recent Murphy s-a născut în 2018, în cadrul relației actorului cu logodnica Paige Butcher.

Întrebat de ce a procreat de atâtea ori, comicul spune că adoră să fie părinte. „Bărbații se uită la mine ca la un nebun și se întreabă cât mă costă pe mine toată nebunia asta. Iar femeile cred că e ceva sexy”, explică Eddie (61). Dar, evident, n-o face de dragul altora. Eric (33) e cel mai mare copil al savurosului comic, născut pe 10 iulie 1989. În același an, pe 18 noiembrie, a apărut și prima fiică a actorului, Bria (32), concepută cu cea care i-a devenit soție în 1993, Nicole Mitchell.

Apoi, în noiembrie 1990, a urmat Christian (31), conceput cu fosta iubită, Tamara Hood. Nicole i-a mai oferit actorului patru copii, pe Miles (29), Shayne (28), Zola Ivy (22) și Bella (20). Angel Iris Murphy Brown a fost bebe nr. 8, iar mama ei este nimeni alta decât Melanie Brown de la Spice Girls, care l-a convins pe star să-și recunoască paternitatea abia după efectuarea unui test ADN și un proces răsunător. Izzy Oona (6) s-a născut în mai 2016, iar Max Charles (4) a venit pe lume în noiembrie 2018, anul în care Eddie a cerut-o de soție pe Paige Butcher, cu care formează un cuplu încă din 2012. Din păcate, nu se aud încă clopotele de nuntă!

Alec Baldwin

Baldwin Alec (1) jpg

Clanul Baldwinito s-a extins recent, pe 22 septembrie, când Ilaria Catalina Irena a venit pe lume. „Suntem încântați să vă prezentăm micuțul nostru vis devenit realitate. Frații ei Baldwinito o fac să se simtă bine acasă la noi”, a anuțat Hilaria Baldwin pe Instagram. Proaspăta mămică i-a oferit lui Alec (64) șapte copii, acesta mai având o fiică, pe Ireland (26), cu fosta lui soție, Kim Basinger. Cumva situația actorului este aparte. După ce a ratat șansa de-a fi un tată bun pentru primul lui născut, pe care îl numea „scoafă nepăsătoare” la numai 11 ani, a încercat de șapte ori să-și îndrepte greșelile. „Nu-mi pasă că ești copil, m-ai făcut să mă simt ca naiba și trebuie să repari prostia pe care ai făcut-o.

O să-ți arăt eu ce simt despre faptul că ești o scroafă nepăsătoare. Ești o scroafă obraznică, da?”, i-a țipat Alec propriei sale fiice. Nu-i de mirare că Ireland suferă acum de anxietate și cardiofobie, teama de-a face infarct! Nici n-are rost să mai întrebăm unde era tatăl ei când, în adolescență, Ireland a fost violată, a rămas gravidă în urma violului și a făcut apoi avort! OK, Baldwin are acum șansa de-a dovedi că poate face provocărilor pe care i le oferă cei mici. Carmen (9), Rafael (7), Leonardo (6), Romeo (4), Eduardo (2), Maria Lucía (1) și, mai nou, Ilaria sunt simpatici foc în postările părinților lor. Actorul a explicatpână și  „obsesia” lui de-a se reproduce prin gânguritul micuței Lucia: „Oamenii mă întreabă de ce. Ei bine, de-asta!”. Ok, copiii sunt irezistibili.

Și nici el nu mai are vârsta imaturității, deci așteptările au crescut în privința parentingului său și-a responsabilității asumate. Ce-i drept, n-a dat dovadă de o maturitate exemplară după incidentul de pe platoul de filmare de la Rust, de pe 21 octombrie 2021, când l-a împușcat accidental, dar mortal pe directorul de imagine Halyna Hutchins și-a spus apoi că n-a fost cel care a apăsat trăgaciul. Evident că întreaga tevatură s-a rezolvat în afara tribunalului cu familia decedatei, Hollywood style, însă atitudinea lui ridică semne de întrebare legate de moralitatea sa. „Inima mi-a fost frântă de o mie de ori în ultimul an. Dar familia m-a ținut în viață”, se victimizează acesta. „Pentru copii trăiesc. Și pentru Hilaria”. Și are dreptate că, să fim serioși, Hilaria duce greul.

Nu degeaba o vedem pe instructoarea de yoga antrenându-se de zor în poziții fizice imposibile chiar și când mai are puțin și intră în travaliu. Doamna Baldwin e superfemeie! Altfel cum să treacă peste cele două sarcini pierdute în 2019, să-i ridice moralul soțului deprimat de criticile apărute după episodul Rust și să arate bestial în tot acest timp?! Superfemeie cu siguranță!  

Foto: Profimedia, Getty, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling