Cei mai sexy eroi din filmele de epocă

29 decembrie, 2015
Colin Firth as Darcy mr darcy 20707561 1152 1472 jpeg

Dacă vă plac adaptările pentru micile sau marile ecrane ale romanelor istorice sau vi se pare că bărbaţii cu joben şi redingotă erau mai atrăgători, vă veţi bucura să regăsiţi aici cele mai sexy interpretări cu parfum de altădată.

Dacă vă plac adaptările pentru micile sau marile ecrane ale romanelor istorice sau vi se pare că bărbaţii cu joben şi redingotă (sau armură, după caz) erau mai atrăgători, vă veţi bucura să regăsiţi aici cele mai sexy interpretări cu parfum de altădată.

image

Jonathan Rhys Meyers, 38 de ani

Henric al VIII-lea: The Tudors

Unul dintre cei mai sexy reprezentanţi ai Irlandei, actorul născut în Dublin nu putea fi mai seducător în rolul monarhului cu atâtea neveste, năbădăiosul Henric al VIII-lea. Din păcate, serialul a juns la final în 2010 şi ne-a privat de alte momente incendiare, marca Meyers.

image

Kit Harington, 29 de ani

Jon Snow: Urzeala tronurilor

N-o fi el bazat pe realităţi istorice, dar nu puteam să nu ne legăm şi de personajele din acest foarte popular serial. Chiar dacă eroul interpretat de Kit  este acum istorie, ce-i drept. Jon Snow era fiul bastrad al Lordului Eddard Stark. Însă actorul britanic, în mod ironic, are origini nobile, printre strămoşii săi numărându-se un duce şi un viconte.

image

Colin Firth, 55 de ani

Mister Darcy: Mândrie şi prejudecată

Încă n-a reuşit nimeni să bată faimoasa scenă cu un Darcy ud, abia ieşit din lac. Au trecut 20 de ani de-atunci, dar Colin rămâne în topul celor mai sexy interpretări din filmele de epocă.

image

Josh Hartnett, 37 de ani

Ethan Chandler: Penny Dreadful

Ne-a fost dor de actorul semi retras de la Hollywood şi ne face plăcere să-l descoperim în haine din secolul 19, în serialul horror de epocă, Penny Dreadful.

image

Hans Matheson, 40 de ani, şi Eddie Redmayne, 34 de ani

Alec D'Urberville şi Angel Clare: Tess of the D’Urbervilles

Actorul premiat recent cu un Oscar ne-a sedus, în 2008, cu rolul principal masculin din adaptarea pentru BBC a nuvelei lui Thomas Hardy. El era băiatul cel bun. Cu toate acestea, multe telespectatoare au fost fermecate, în egală măsură, şi de bad boy-ul Alec D'Urberville, interpretat de actorul scoţian Hans Matheson.



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling