Cei mai sexy nominalizaţi la Oscar

24 ianuarie, 2017
ryan gosling jpeg

Doi dintre ei concurează unul împotriva celuilalt, la Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal. Celălalt este favoritul la Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar

Ryan Gosling

Ryan este cel mai sexy nominalizat la Oscar.

Ryan este actorul care nu lipseşte din niciun top al celor mai sexy. Aşa că nu putea lipsi nici din acesta. Actorul de 36 de ani este în cărţi anul acesta cu cea mai nominalizată peliculă, La La Land - o nouă poveste de dragoste cu care Ryan rămâne în istoria Hollywoodului, după The Notebook. Înaintea tuturor stă, însă, misterioasa lui poveste de dragoste cu Eva Mendes, femeia cu şase ani mai mare ca el, care i-a dăruit două fiice.

Adrew Garfield

Andrew a recunoscut anul trecut în luna decembrie că încă o iubeşte pe Emma Stone.

Născut în Los Angeles, dar crescut în Anglia, actorul de 33 de ani s-a făcut remarcat în The Social Network şi The Amazing Spiderman,dar şi la braţul Emmei Stone, cu care a fost logodit din 2014 în 2015. Totuşi, el şi-a uimit fanii declarând că, atunci când vine vorba de iubire, nu are vreo preferinţă legată de sexul partenerului... Anul acesta, Andrew este nominalizat la primul său Oscar pentru rolul principal din Hacksaw Ridge.

Casey Affleck

Casey îşi doreşte măcar un Oscar. Fratele lui, Ben, are deja două.

Actorul de 41 de ani e pe cale să-i facă o concurenţă serioasă mai celebrului său frate, Ben. În vreme ce Ben a câştigat două Oscaruri, Casey se află la cea de-a două nominalizare la mult râvnitul trofeu. Prima a obţinut-o în 2008 pentru rol secundar. De data aceasta, Casey intră în cursa pentru rol principal, graţie prestaţiei sale din Manchester by the Sea.

Dev Patel

Dev e favoritul cursei la Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Un actor de 26 de ani născut în Marea Britanie din părinţi indieni hindu - care a crescut cât se poate de frumos, atât profesional, cât şi fizic, de la momentul Slumdog Millionaire, acum 9 ani. Anul acesta, Dev se află în cursa Oscarului pentru cel mai bun actor în rol secundar. Este prima lui nominalizare, obţinută datorită extraordinarei interpretări a lui Saroo, în filmul Lion.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg