Cei mai sexy rockeri

25 martie, 2016
cei mai sexy rockeri jpeg

Rockul este un stil muzical digerat şi apreciat de foarte multă lume. Asta şi pentru că rockul are un ritm plăcut, versuri "deştepte", dar mai ales cântăreţi sexy. În plus, rockul, ca stil muzical şi ca stil de viaţă, în general, a apărut ca o reacţie împotriva sistemului. În mare parte, multe melodii rock sunt unele dintre cele mai ascultate şi iubite. Şi cu siguranţă o vină o au şi cei care le cântă. Iată, deci, cei mai sexy rockeri.

Jared Leto, actor şi cântăreţ, unul dintre cei mai sexy rockeri

Jared Leto, actor şi muzician, care a cucerit fetele de la primele apariţii pe micile ecrane în My So-Called Life (1994). 30 Seconds to Mars, formaţia la care cântă alături de fratele său, i-a adus mare succes, mai ales după eliberarea celui de-al doilea album, A Beautiful Lie, în 2005. Leto a jucat în multe filme, care au provocat valuri, a participat la producerea unor filme şi videouri şi este foarte implicat în tot ceea ce înseamnă artă. Mama sa a fost una dintre membrele mişcării hippie, şi şi-a crescut fiii printre artişti, poate de aici şi talentele celor doi fraţi.

Lenny Kravitz, mai sexy de atât nu se poate

Un alt sex simbol din lumea rock este, fără doar şi poate, Lenny Kravitz. Cântăreţul a primit patru ani la rând, din 1999 până în 2002, premiul Grammy pentru cea mai bună voce masculină rock. Lenny are o voce de vis, dar mai ales un corp de invidiat, mai ales pentru un cântăreţ de muzică rock.

Fab Moretii, sexy şi talentat

The Strokes şi Fabrizio Moretti (în mijloc)

Toboşarul de la The Strokes, Fab Moretti, este un alt rocker chipeş, care merită toată atenţia. Moretti s-a născut în Brazilia, de aici şi trăsăturile lui foarte sexy. Cântă la mai multe instrumente, are colaborări importante şi este unul dintre cei mai sexy. Mai mult, nu cred că este nevoie să spunem.

Johnny Greenwood, Radiohead

Johnny Greenwood este rockerul englez de la Radiohead. Este unul dintre cei mai buni chitarişti din istoria muzicii, este cunoscut pentru stilul său agresiv, dar şi pentru colaborările şi rezultatele obţinute în timp. Cântă la mai multe instrumente, inclusiv la primele instrumente electronice.

Alex Turner, printre cei mai tineri şi sexy rockeri de succes

Alex Turner, vocalistul şi ghitaristul formaţiei englezeşti rock, Arctis Monkeys se poate număra printre rockerii sexy. Se pare că dragostea pentru muzică o are de la tatăl său, care cânta la saxofon, clarinet şi pian.  Formaţia din care face parte tânărul rocker este una foarte cunoscută, deşi membrii formaţiei nu au căutat niciodată popularitate sau faimă. Turner a fost de la bun început băiatul timid de pe scenă, lucru care l-a pus în topul celor mai sexy rockeri.

Caleb Followill

Caleb Followill, vocalistul trupei americane de rock, King of Leon, a făcut ravagii de când a urcat pe scenă. Trupa s-a format în 2000, iar toţi membrii ei sunt fraţi. Trupa a avut mare succes în special cu albumul Only by the Night, dar Caleb este unul dintre preferaţii doamnelor.

Josh Homme

Josh Homme în acţiune

Josh Homme, cântăreţ american în formaţia Queens of the Stone Age are deosebite merite pe plan profesional, colabărări masive în muzică şi este unul dintre cei mai sexy rockeri. Anul acesta a scos un album alături de Iggy Pop, "Post Pop Depression". Dragostea lui pentru muzica rock s-a născut de când era copil şi a format o mică trupă punk-rock cu un coleg de şcoală.Recente pe Ok! Magazine

Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg
epilare okmagazine ro jpg
OkMagazine (2) (9) jpg