Pe lângă Tauri, care sunt celelalte patru zodii care au tras lozul câștigător în octombrie? Așa norocoși!

9 octombrie, 2024

Binecuvântări și drumuri deschise pentru cinci semne ale zodiacului. Sunt foarte bine aspectate în octombrie 2024.

horoscop jpg

Iată care este concluzia astrologilor, pentru câteva dintre semnele zodiacului. Ei sunt cei care culeg laurii luna aceasta!

Pentru ei, alinierea planetelor este favorabilă și le aduce succes și creștere în domeniul financiar, personal, în carieră și în ceea ce privește descoperirea de sine.

Cel mai bine aspectate zodii în octombrie. Lumea e a lor, au noroc cu carul

Este vorba despre Taur, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător.

Nativii născuți sub semnul Taurului și al Leului așteaptă succes în planul financiar, dar și în cel creativ, în timp ce Balanța, Săgetătorul și Vărsătorul se bucură de armonie, transformare și noi oportunități.

Asta este frumusețea astrologiei, căci este în continuă mișcare. Energiile vin și pleacă și toți beneficiază, treptat, de ele.

Luna aceasta, pare că astrele țin cu aceste cinci semne, în special. Asta nu înseamnă că celelalte semne sunt puse la colț, ci doar că nu strălucesc așa de tare.

Taur profimedia 0222932318 jpg

Pentru TAUR, octombrie va fi o lună stabilă, prosperă și plină de beneficii. Venus, planeta ce guvernează Taurul este bine aspectată, ceea ce deschide oportunitățile și ușa abundenței pentru acest semn.

leu jpeg

Pentru LEU, situația este la fel de roz ca la Taur. Acest nativ se poate aștepta la binecuvântări multiple, atât în planul carierei, cât și în cel personal. Latura artistică este și ea bine aspectată.

Balanța profimedia 0220131676 jpg

BALANȚA va obține recunoaștere, datorită alinierilor planetare care au loc în această lună. Este semnul care va avea noroc cu carul. Nu întâmplător, fiindcă octombrie este și sezonul echilibratelor Balanțe. Foarte bine aspectate sunt parteneriatele, atât cele de afaceri, cât și cele sentimentale. E o perioadă ideală pentru dezvoltare personală, pentru echilibru emoțional și mental. Vei avea multe oportunități de a face bani, poți da peste profituri neașteptate.

luna noua in sagetator jpeg

Săgetătorul se pliază de minune pe această lună, care vine cu vibrații dinamice, care i se potrivesc perfect. Căci așa este și natura acestui semn. Mereu în mișcare, mereu cu gândurile focusate pe creație și manifestare. E o perioadă propice pentru dezvoltare personală și vindecare emoțională. Apar noi oportunități.

zodia Vărsător jpg

Vărsătorul este și el unul dintre semnele care beneficiază la maxim de energia lui octombrie. Mijlocul toamnei îți poate aduce succes, disciplină și concentrare la locul de muncă. Ai mari șanse să îți îndeplinești chiar și cele mai îndrăznețe visuri. Munca ta disciplinată va fi recompensată. Cumva, în toamna aceasta culegi roadele semințelor plantate mai demult. Și pregătește o desagă rezistentă, că se va umple! E momentul perfect să îți creionezi noi planuri, dar și să devii o mai bună versiune a ta!

Foto: Shutterstock & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
Nicu Bocancea Poarta catre viitor Belgia 10 jpg
Colectie hair trends 2025 jpg
7  SAUNA FEST 2024 1200x628px jpg
IQOS ADVERT 2 PNG
Vrei să atragi mai mulți clienți în magazinul tău online jpg
Somnul, esențial în dezvoltarea bebelușului Iată cum poți să i asiguri copilului tău un program sănătos de odihnă jpg
bookzone 3323224 png
FotoJet Zmeura jpg
Cum verifici dacă o casă de pariuri este legală jpg
Iqos x Diploma 11 jpg
Cum să îți transformi concediul într o experiență „instagramabilă” jpg
titlu Surpinde o cu un cadou rafinat și delicat! Top 4 motive să alegi o brățără cu cristale jpg
pexels hansmiddendorp 8576025 16x9 png
ingrijirea gradinii anotimp drujba electrica jpg
Crearea unui dormitor ideal pentru somn odihnitor  TOP 4 sfaturi utile + Aer condiționat jpg
okmag jpg
Keo PNG