Cel mai frumos motan din lume este din România. A câștigat echivalentul Miss Univers felin

1 noiembrie, 2023

România are cel mai frumos motan din lume! Se numește Panco’s Elros.

Motanul Panco’s Elros (4) jpeg

Un motan adult din rasa Maine Coon, în vârstă de 4 ani, născut și crescut în România a câștigat titlul de World Winner 2023 în cadrul celei mai prestigioase expoziții mondiale FIFe World Show, organizată anul acesta de către Franța la Strasbourg.

Motanul Panco’s Elros (2) jpeg

Câștigătorul se numește RO Panco’s Elros, este un motan adult din rasa Maine Coon și a câștigat cea mai dificilă categorie din cadrul concursului.

Motanul Panco’s Elros (1) jpeg

Crescătorul său este Yann Panco din Bucureşti, care aduce în România primul trofeu mondial cucerit de superbul motan – „FIFe World Winner”.

Concursul s-a desfășurat în noul și modernul Parc des Expositions din Strasbourg, weekendul trecut, 28 - 29 octombrie 2023.

Au fost prezente peste 1.300 de pisici din toată lumea și câteva mii de vizitatori pe zi le-au putut admira și încuraja.

Motanul Panco’s Elros (3) jpeg

Valoarea ridicată a nivelului competițional promovat de peste 18 ani în cadrul Salonului Felin Internațional SofistiCAT, începe să-și arate roadele.

Maine Coon este o rasă de pisică cu părul mediu sau lung. Pisica Maine Coon este foarte activă atât în timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Are speranța de viață în jur de 15 ani. Rasa provine din statul american Maine și este cea mai mare ca dimensiune dintre pisicile domestice.

Maine Coon are o blană foarte lungă și groasă care necesită multă întreținere. Rasa este făcută pentru a rezista la zonele cu climă rece din regiunile muntoase. Se poate adapta și la temperaturi mai mari, însă în climatele calde, blana ar trebui tunsă pentru a preveni supraîncălzirea și disconfortul pisicii. Blana poate fi maro cu dungi negre sau gri cu dungi negre, și albă sau gălbuie pe burtă.

Pisicii Maine Coon i se mai spune și „Uriașa blândă”, o descriere cât se poate de corectă. Este o rasă foarte prietenoasă cu copiii și cu alte animale. Nu cere foarte multă atenție. Este foarte atașată de stăpânii și de casa ei. Poate avea maxim 1 metru în lungime.Recente pe Ok! Magazine

ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg
Jennifer Lopez la show ul de modă al casei Ralph Laurent, Profimedia (3) jpg
rochie rosie (1) jpg
Cori Grămescu   Pr (3) jpg
Sectia de Terapie Intensiva Cardiovasculara JPG