Cel mai sexy bărbat din Europa cântă la Tribute Summer Residence

27 aprilie, 2012

Temperatura va atinge cote alarmante duminică seara la Mamaia, cu prilejul concertului pe care celebrul Kostas Martakis îl va susţine la Tribute

Temperatura va atinge cote alarmante duminică seara la Mamaia, cu prilejul concertului pe care celebrul Kostas Martakis îl va susţine la Tribute Summer Residence din Mamaia.

Clasat pe locul 5 în topul celor mai sexy bărbaţi din lume şi pe poziţia fruntaşă a celor mai sexy bărbaţi din Europa, grecul promite să le impresioneze pe românce cu un show excepţional.

Artistul a mai concertat în Romania şi a fost impresionat de frumuseţea româncelor. În momentul în care a fost contactat pentru acest concert, Kostas s-a declarat încântat de propunere declarând că aşteaptă ca o romancă să-i fure inima. Cu toate că este un bărbat curtat, grecul nu şi-a găsit încă jumătatea.

Kostas va ajunge sâmbătă dimineaţa în România şi va concerta duminică seara la Tribute Summer Residence din Mamaia, după ora 23:00, preţul unui bilet fiind de 30 de lei.

Weekendul de 1 mai va rezerva un adevărat maraton de show-uri de excepţie la Tribute Summer Club din Mamaia. Vineri seara, trupa Vama va susţine un show live, urmând ca seara de sâmbătă să fie animată de trupa Fly Project. Seara de duminică îi aparţine lui Kostas, iar luni seara trupa Holograf promite un concert în faţa a peste 1700 de persoane.

Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei pentru fiecare seară, însă un VIP Pass în valoare de 60 de lei asigură intrarea pentru toate cele patru seri de muzică live.Recente pe Ok! Magazine

melania medeleanu5 jpg
spears2 profimedia jpg
balan andree jpg
Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
swank8 jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg