Cel mai simpatic invitat la Oscar! Cu papion și blana periată, Messi a făcut furori pe red carpet

11 martie, 2024

Faceți cunoștință cu Messi, câinele din „Anatomia unei căderi", care și-a pus papionul pentru gala de la Dolby Theatre.

Messi, cel mai simpatic invitat la Oscar. FOTO: The Academy
Messi, cel mai simpatic invitat la Oscar. FOTO: The Academy

Messi, Border Collie-ul din filmul nominalizat la Oscar al lui Justine Triet, „Anatomia unei căderi”, a cucerit multe inimi de când și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Premiile Oscar. Câștigătorul premiului Palm Dog Award a oferit cea mai impresionantă prestație necuvântătoare a anului, contribuind semnificativ la punctul culminant și la deznodământul emoționant al filmului „Anatomy of a Fall”.

Câinele a devenit o adevărată vedetă în 2023 și tocmai a fost zărit având un loc la Premiile Oscar 2024. În timpul discursului său de la Oscar, prezentatorul Jimmy Kimmel a glumit pe seama prestației lui Messi, în timp ce l-a ironizat pe Robert Downey Jr. care a primit premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru „Oppenheimer”.

„A jucat rolul personajului negativ - și corectați-mă dacă greșesc - într-un film în care Tim Allen se transformă într-un câine", a adăugat el, referindu-se la filmul „The Shaggy Dog” din 2006, adăugând că Messi este alegerea ideală pentru continuarea filmului. În urma cuvintelor lui Kimmel, camera s-a mutat pentru a dezvălui câinele așezat în mulțime. „Messi, care, chiar dacă este un câine, probabil că a oferit prestația anului în „Anatomia unei căderi”, într-o scenă de supradoză; dacă ai văzut-o, ai cunoscut-o. Este incredibil", a glumit gazda.

În timp ce Messi a furat, evident, toate privirile cu intrarea sa fermecătoare la Premiile Oscar, purtând un papion elegant, un alt eveniment adorabil ne-a stârnit interesul. După ce Robert Downey Jr. a câștigat Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul său din filmul Oppenheimer, de Christopher Nolan, câinele Messi a fost văzut... aplaudând cu lăbuțele în mulțime. O altă glumă, desigur, făcută online cu ajutorul unui artificiu tehnic.

they really had Messi, the dog from Anatomy of a Fall, applauding Robert Downey Jr. after his acceptance speech lol #Oscars pic.twitter.com/XBrxoAPGq2

— Spencer Althouse (@SpencerAlthouse) March 11, 2024

FOTO: The Academy, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg