Cele mai bune comunități de jocuri de noroc pe Reddit

27 iunie, 2022
jocuri noroc reddit jpg

Reddit este un loc minunat pentru a afla tot felul de lucruri. Utilizatorii pot  adăuga comentarii și pot discuta între ei despre o mulțime de subiecte.

În mod natural, jucătorii și companiile de jocuri de noroc au creat unele dintre cele mai bune comunități de jocuri de noroc Reddit și le-au transformat în surse bune de informații legate de jocuri de noroc. Utilizatorii pot împărtăși trucuri despre sloturi, ruleta demo, poker dar și despre cum își pot maximiza profiturile.

În principal, Reddit este un loc din care poți să afli ce fac și ce gândesc alți jucători de jocuri de noroc. Atunci când vizitezi pentru prima dată platforma, este posibil să ai nevoie de un pic de timp pentru a descoperi cum funcționează, însă vei vedea că este un site prietenos, bine organizat, iar funcția de căutare face ca subiectele specifice să fie ușor de găsit. Vom vorbi în continuare despre care sunt paginile care au cele mai bune informații despre pariuri și de unde merită să te informezi.

Ce este Reddit?

Reddit funcționează ca un panou de afișaj online uriaș. Este un site cu înscriere gratuită care oferă știri, meme-uri, suport, evaluări, discuții pe cele mai variate subiecte. Membrii pot încărca tot felul de conținut - linkuri, text, imagini și videoclipuri. Apoi, ceilalți membri pot vota postările și își pot adăuga contribuția.

Conținutul este organizat în subreddits, dar postările "fierbinți", cu suficiente voturi favorabile, pot ajunge pe pagina principală. Există și alte caracteristici ale Reddit, cum ar fi chat-ul instantaneu, mesajele directe și recompensele pentru contribuții.

subreddit jpg

Ce sunt subredditurile?

Subreddits sunt forumuri specifice cu reguli stabilite pentru o comunitate cu interese comune. Oamenii pot împărtăși aceleași tipuri de informații și pot comenta postările celorlalți. Până în prezent, există puțin peste 2,8 milioane de subreddits.

Topul Subreddits pentru pariuri și jocuri de noroc online

Pe măsură ce paginile dedicate pariurilor online de pe Reddit au devenit tot mai populare, numărul amatorilor de gambling, al operatorilor de pariuri și al experților de pe site a crescut considerabil. Iată câteva subreddits care te vor duce la diverse grupuri de pariuri de pe Reddit.

Reddit Gambling

Reddit Gambling acoperă o mulțime de subiecte, ocupându-se de toate formele de pariuri. Vei putea citi vedea mărturii, reclamații, întrebări de la toate nivelurile de pariori și informații despre promoții și turnee. Poți găsi, de asemenea, comentarii despre diferite sisteme de pariuri.

subreddit jocuri jpg

Subreddits pentru jocuri de cazino specifice

Aceste subreddits oferă extrem de multe informații despre jocurile de cazino, de la opinii la contribuții de la alte persoane cărora le plac aceleași jocuri. Iată câteva exemple.

●       r/Blackjack este o pagină etichetată "pentru contori și jucători ocazionali deopotrivă!". Vei găsi multe relatări de la persoane care joacă blackjack pe bani reali la diverse case de jocuri de noroc, dar și o mulțime de sfaturi utile.

●       r/Roulette te duce în lumea învârtirii ruletei și a câștigului instantaneu. Există o mulțime de discuții despre strategiile de pariere la ruletă și trucuri de la foști dealeri din cazinouri.

●       r/Craps este o resursă bună dacă vrei să înveți jocul de zaruri. Vei găsi discuții interesante despre strategii dar și povestioare amuzante.

Reddit și jocurile  de noroc online

Bineînțeles, canalul general, r/OnlineGambling, este locul unde ajung cei mai mulți amatori de jocuri de noroc. Acest subreddit este bun pentru a aprofunda modul în care funcționează jocurile de noroc online, atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Tot aici poți găsi rapoarte de pe diverse site-uri și o mulțime de informații ingenioase despre jocuri și metode de tranzacționare, în special despre pariurile criptografice.

Reddit: Poker

Această pagină are aproape 200.000 de membri și acoperă foarte multe despre toate formele de joc. Mergi pe r/Poker pentru a vedea videoclipuri ale unor jocuri importante, povești de la și despre jucători celebri și linkuri diverse surse de informare.

Subiectele este atât de variate încât este imposibil să nu găsești ceea ce te interesează. Vei găsi informații despre orice, de la poker online pe bani reali și meciuri din seria mondială până la aplicații de telefon și meme-uri despre jocuri ocazionale.

Reddit: Pariuri pe Wall Street

Comunitatea de pe r/WallStreeBets susține (uneori cu mult umor) toate jocurile avantajoase de pe piața bursieră și contractele de opțiuni. Acest subreddit are aproape 12 milioane de persoane care se autointitulează în glumă "degenerate".

Atunci când faci primii pași în acest grup extrem de activ, va trebui să navighezi printre meme-uri ridicole despre câștiguri/pierderi, jocuri YOLO și speculații neverosimile pentru a ajunge la o analiză reală. 

Reddit: Curse de cai

Există o lume mare a curselor de cai, iar subredditul r/HorseRacing acoperă totul. Pagina se ocupă în principal de cursele de cai pur-sânge, dar poți găsi informații interesante și despre quarterhorse și standardbred.

Deoarece există un hipodrom deschis undeva, în orice moment al zilei, vei găsi actualizări din întreaga lume, non-stop. Există întrebări bune și răspunsuri autorizate despre multe aspecte ale jocului și ale pariurilor.

Întreabă pe Reddit

În mod natural, milioane de oameni se adună pe r/AskReddit pentru a întreba și a răspunde la aproape orice. Site-ul este atât de aglomerat încât unul dintre primele lucruri pe care le vei vedea este cererea de moderatori.

Dacă nu găsești ceea ce vrei pe celelalte subreddits legate de jocuri de noroc, poți pur și simplu să întrebi toți utilizatorii site-ului. Unul dintre cei 48 de milioane de utilizatori lunari sigur te va îndruma în direcția corectă.

Concluzie

Reddit este o resursă excelentă pe gamblerii de orice nivel. Nu este întotdeauna locul cel mai potrivit pentru cercetări serioase, dar dacă îți vei petrece puțin timp în comunitățile de jocuri de noroc Reddit, cu siguranță vei da și peste informații valoroase.Recente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg