Cele mai bune filme cu Ben Affleck

21 august, 2015
ben affleck reuters rtx17bpz jpg jpeg

Ben Affleck, unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood, s-a făcut cunoscut la începutul anilor 1990 prin filmele Good Will Hunting şi Armageddon. În prezent este cunoscut ca regizor şi actor. Iată cele mai bune filme cu Ben Affleck.

image

Armageddon, 1998, este unul dintre cele mai bune filme cu Ben Affleck şi unul din filmele care l-au făcut cunoscut şi i-au dat posibilitatea de a-şi demonstra talentul. Filmul îi are în prim plan pe Bruce Willis în rolul lui Harry Stamper şi a echipei sale, angajaţi pentru a distruge un asteroid de mărimea Texasului înainte de a distruge planeta. Affleck este în rolul celui mai tânăr şi sexy dintre membrii echipei. Filmul se axează apoi pe idila dintre tânărul membru şi fata lui Stamper, rol jucat de Liv Tyler. Şarmul şi prospeţimea tânărului actor au atras atenţia la Hollywood, iar Affleck a intrat în scenă.

Cele mai bune filme cu Ben Affleck – un soţ familist ce se străduieşte să treacă peste o perioadă de criză, Affleck în The Company Men

The Company Men, 2011, prezintă povestea a trei bărbaţi, care au fost foarte afectaţi de recesiunea din 2011, la fel ca majoritatea americanilor. Filmul este mai mult optimist decât dramatic, căci victimele recesiunii din film se luptă din toate puterile să se reinventeze şi să treacă peste perioada de criză. Affleck joacă memorabil rolul unui familist ce trebuie să facă schimbări dramatice în viaţa de familie pentru a merge mai departe.

Dazed and Confused, 1993, prezintă poate cel mai bine era adolescentină a anilor 1970. Filmul capturează natura fără sens, dar optimistă a vieţii americane după războiul din Vietnam. Filmul se desfăşoară pe durata unei singure zile a anului 1976 şi prezintă viaţa unor adolescenţi texani care se pregătesc să termine liceul şi să îmbrăţişeze un viitor incert. Ceea ce face ca acest film să fie demn de revăzut este atmosfera şi actorii din film, Mila Jovovich, Jason London şi Matthew McConaughey, alături de Affleck.

Chasing Amy, 1997, în care Affleck joacă rolul lui Holden McNeil, un artist de cărţi de benzi desenate, a cărui lume se destramă când se îndrăgosteşte nebuneşte de o lesbiană. Acest lucru ameninţă puternic relaţia lungă dintre artist şi partenera sa. Filmul prezintă relaţiile moderne şi ce înseamnă cu adevărat să iubeşti, iar Affleck joacă perfect rolul tipului onest şi vulnerabil.

[caption id="attachment_392739" align="alignnone" width="640"] Matt Damon şi Ben Affleck[/caption]

image

Cele mai bune filme cu Ben Affleck – actorul dă dovadă de şarm, umor şi talent

Hollywoodland, 2006, este filmul ce prezintă drama vieţii şi moartea misterioasă a lui George Reeves, omul care l-a adus în faţa televiziunii pe eroul Superman. Talentul de care dă dovadă Affleck jucându-l pe Reeves este unul de neîntrecut şi de apreciat.

Good Will Hunting, 1998, este filmul care îi pregăteşte succesul lui Affleck şi în care tânărul actor apare cu unul dintre prietenii săi cei mai buni, Matt Damon. Will, jucat de Damon este un adolescent cu o minte sclipitoare, căruia îi place să se îmbete şi să-şi irosească viaţa. Chuckie, jucat de Affleck este şeful găştii de rataţi, care în secret îşi doreşte ca Will să ajungă să îşi folosească potenţialul la maxim.

Argo, 2012, în care Affleck joacă rolul lui Tony Mendez, care doreşte să retragă 6 cetăţeni americani din Iran în mijlocul haosului creat de Iran Hostage Crisis. Affleck dă dovadă în acest film de faptul că merită să fie apreciat ca unul dintre cei mai buni actori ai lumii, jucând rolul unui agent CIA, care ţine toată greutatea lumii pe umerii săi.



Recente pe Ok! Magazine

Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg