Cele mai bune filme cu Ewan McGregor

22 octombrie, 2015
ewan mcgregor 2012 jpg jpeg
image

Când spunem Ewan McGregor, spunem Trainspotting, actorul cu privirea albastră şi sânge scoţian reuşeşte să transpună pe ecranul rece întunericul şi lumina umanităţii, înmagazinate într-un personaj complex creat de Irwin Walsh în cartea cu acelaşi nume.

Născut pe 31 martie 1971, la câţiva kilometri de capitala Scoţiei, Edinburgh, Ewan McGregor îşi arată înclinaţia artistică încă din copilărie cântând în corul şcolii, aprofundează latura sa artistică prin înscrierea la cursurile de Muzică şi Dramă din cadrul Şcolii Guildhall, Londra. Acesta este momentul în care McGregor face primul pas important către actorie.

La trei ani după primul rol major (Trainspotting, 1996), reconfirmă talentul actoricesc printr-o ecranizare uriaşă, într-un alt film aflat printre cele mai bune filme cu Ewan McGregor, în rolul lui Obi-Wan Kenobi din trilogia Star Wars.

Fără urmă de îndoială, Trainspotting şi Star Wars sunt două din filmele care îl evidenţiază pe Ewan McGregor. Dacă am încerca o ierarhizare a filmelor în care actorul fascinează, Trainspotting este de departe unul din cele mai bune filme ale lui, pentru care şi câştigă premiul “Cel mai bun actor – BAFTA Scotland Award”.

Cele mai bune filme cu Ewan McGregor – 70 de roluri, 10 filme de excepţie

image

Din cele 70 de roluri interpretate, distingem 10 din cele mai bune filme ale lui Ewan McGregor:

image

Cele mai bune filme cu Ewan McGregor – Big Fish, un film cu adevărat liniştit pentru actorul scoţian

În aşteptarea unui Trainspotting 2, îl putem urmări în acest an în „Mortdecai”, alături de Johhny Depp şi Gwyneth Paltrow sau în rolul lui Ius din filmul „Last Days in the Desert”.Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG