Cele mai bune filme cu Hugh Grant

9 septembrie, 2015
cele mai bune filme cu Hugh Grant jpeg

Pentru că este ziua lui şi împlineşte frumoasa vârstă de 55 de ani, ne-am gândit să facem o listă cu cele mai bune filme ale lui Hugh Grant. Este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori de origine britanică de la Hollywood. Cu o carieră de succes în spate, actorul a primit un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Honorary Cesar.

image

A devenit cunoscut în 1994, când a apărut în Patru nunţi şi o înmormântare, apoi a apărut tot mai frecvent în comedii romantice, precum Mickey Blue Eyes şi Notting Hill. Simpatic, talentat şi buclucaş, Grant crede că talentul său este unul de natură satiric-comic. Iată cele mai bune filme cu Hugh Grant.

Music an Lyrics, o comedie romantică din 2007, în care Grant apare alături de Drew Barrymore este unul dintre cele mai bune filme cu Hugh Grant. Apariţia celor doi actori a fost un mare succes, iar această comedie romantică foarte frumoasă are şi o atmosferă uşoară de muzical.

image

Bridget Jones: The Edge of Reason este filmul care îl pune pe Grant într-o lumină minunată, căci îi stă extrem de bine în rolul bărbatului frumos, îngrijit şi iubitor. Dar, de data aceasta Bridget vrea să renunţe la obiceiul de a înşela, deşi nu poate să nu acorde importanţă lui Daniel Cleaver, jucat de Hugh.

image

Cele mai bune filme cu Hugh Grant – Four Weddings and a Funeral, filmul care i-a adus cel mai mult succes actorului

, este filmul care i-a descoperit şarmul şi eleganţa de care poate da dovadă actorul.  Rolul i-a adus Globul de Aur, iar încercările de a câştiga inima lui Carrie, jucată de Andie McDowell, i-a făcut pe toţi să se îndrăgostească de stilul lui.

Sense and Sensibility, în care Grant joacă rolul lui Edward Ferrars, care se îndrăgosteşte de Elinor Dashwood, jucată de Emma Thompson. Aceasta şi l-a dorit din prima pe Grant în rolul lui Ferrars. Filmul a fost un succes, intrând în lista celor mai bune filme cu Hugh Grant.

Two Weeks Notice, o comedie romantică ce îi pune împreună pe Grant şi Sandra Bullock. Grant joacă rolul lui George Wade, care o întâlneşte pe avocata Lucy Kelson. Aceasta încearcă să îl facă pe George o persoană mai bună, în timp ce se îndrăgosteşte de el. sentimentul este reciproc, iar spectatorii se îndrăgostesc alături de cei doi în timpul filmului.

Cele mai bune filme cu Hugh Grant – cum să nu te îndrăgosteşti de cei doi frumoşi din Bridget Jones’s Diary?

, comedia romantică de care oricine se îndrăgosteşte instant. Grant joacă rolul şefului simpatic şi amabil al lui Bridget, care în final îi răneşte inima. Când aceasta se leagă de Mark Darcy (jucat de Colin Firth), începe o luptă extraordinară pentru o femeie specială. Lupta s-a dovedit a fi una dintre cele mai feroce de la Hollywood, căci a intrat în istoria celor mai bune filme cu Hugh Grant.

Nine Months, în care Grant joacă rolul unui bărbat căruia îi este frică de angajamente. Grant joacă rolul unui psiholog de copii, care este într-o relaţie amoroasă cu o profesoară de balet, jucată de Julianne Moore. Viaţa lot tihnită şi foarte frumoasă ia o întorsătură ciudată, atunci când cei doi află că vor avea un copil. Samuel, personajul jucat de Grant, devine extrem de îngrijorat când află că va deveni tată, iar lupta pe care trebuie să o ducă cu toată gândurile legate de paternitate, fac din subiectul filmului unul cât se poate de real. În final, Samuel se îndrăgosteşte de bebeluşul său şi decide să se maturizeze şi să se însoare.

Love Actually, o altă comedie romantică în care Grant joacă rolul prim-ministrului britanic, care se îndrăgosteşte de una din angajatele sale, iar neînţelegerile apar pe drum. Filmul trebuie văzut sau revăzut, căci actorii care se perindă în film fac ca totul să fie o poveste excelentă.

Cele mai bune filme cu Hugh Grant – cea mai bună comedie romantică,

, cu Hugh Grant şi Julia Roberts

image

îl prezintă pe Hugh Grant în rolul proprietarului unei librării, căruia i se aprind călcâiele din prima clipă după Anna Scott (Julia Roberts). Filmul îi pune pe cei doi într-o postură foarte frumoasă, el modest, îndrăgostit de un star Hollywood, cu o relaţie care se complică inevitabil pe parcurs. Filmul este clar unul dintre cele mai bune filme cu Hugh Grant şi Julia Roberts, căci văzându-l, nu poate să nu îţi placă.Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG