Cele mai bune filme cu Jim Carrey

3 aprilie, 2015

Jim Carrey este unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, iar cine a văzut cele mai importante filme ale lui, poate confirma acest lucru. De la comedii la drame, actorul impresionează cu talentul său şi prin munca pe care o depune cu fiecare personaj în parte.

Aşa că, iată cele mai bune filme cu Jim Carrey, pe care dacă nu le-ai vizionat încă, este cazul să le vezi, mai ales dacă eşti fan Carrey.

Cele mai bune filme cu Jim Carrey – între anii 1994-1998

Ace Ventura: Pet Detective (1994) este filmul pentru care Jim a ajuns super cunoscut în toată lumea. Acest energic şi zâmbitor personaj, investighează animalele dispărute. Zgomotos şi simpatic, a stârnit interesul spectatorilor imediat.

Dumb & Dumber (1994) este cu siguranţă comedia perfectă. Doi inşi, unul mai deştept ca altul, se găsesc să facă un drum în ţară, având ca scop înapoierea unei valize cu bani proprietarului acesteia. Bineînţeles, cei doi protagonişti au un dar extraordinar de a intra în belele. Este un must see oricând, mai ales atunci când ai chef de crize de râs a la Carrey.

The Mask (1994), care în varianta originală se voia a fi un film mult mai de groază, a fost adaptat după comedianul şi unicul Jim Carrey, care nu a făcut decât să scoată un film unic în era aceea.

În rolul principal, Carrey îl joacă pe tânărul timid Stanley Ipkiss, care găseşte o mască de lemn mistică, care îi va schimba complet viaţa. De fiecare dată când îşi pune masca, acesta se transformă fără să vrea în tipul deştept, ciudat şi cu şarm. Merită vizionat ori de câte ori ai chef de un film de acţiune vesel.

The Cable Guy (1996) este primul rol mai întunecat al lui Jim. Tipul de la cablu este genul omului inadaptat social, tipul veşnic singur şi disperat. Regizorul a vrut ca filmul să atragă atenţia asupra obsesiei oamenilor de a se uita la televizor şi a deconectării pe care vizionarea o produce între oameni. Deşi, la început filmul nu a avut aşa mare succes cu un Carrey cam ciudat, fanii actorului au înţeles talentul său şi în acest rol.

Liar Liar (1997) este povestea unui avocat, Fletcher Reede, un avocat de mare succes, care are alergie la a spune adevărul. Însă, în momentul în care acesta îşi vede fiul punându-şi dorinţa de ziua lui, se hotărăşte ca timp de 24 de ore să spună numai adevărul. Lucru, care, evident, îi va distruge viaţa profesională şi personală.

Personajul se potriveşte mănuşă cu feţele şi glumele lui Carrey, iar filmul oferă în plus şi câteva lecţii de viaţă despre onestitate şi integritate.

Cele mai bune filme cu Jim Carrey – între anii 1998 – 2008

The Truman Show (1998) este printre primele roluri dramatice ale lui Carrey, iar cu acest rol a demonstrat puterea sa de a juca orice fel de personaj. Viaţa lui Truman Burbank este, de fapt, un serial televizat live, urmări de milioane de oameni. Acesta îşi dă seama într-o bună zi că viaţa sa este o minciună de când s-a născut şi se hotărăşte să schimbe acest lucru. Filmul, printre altele, satirizează cultura show-urilor live, precum cele de supravieţuire, mai ales că unii oameni chiar cred că viaţa lor este un show real.

Man on the Moon (1999) este filmul care i-a adus lui Carrey al doilea premiu Golden Globe, iar talentul şi implicarea au impresionat foarte multă lume.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) este poate cel mai bun film al lui Jim Carrey. Subiectul filmului este unul foarte interesant, căci Joel şi Clementine doresc să îşi şteargă amintirile de dragoste din cap cu ajutorul unei noi tehnologii. În timp ce Joel foloseşte tehnologia pentru a scăpa de amintiri, îşi dă seama că nu doreşte să uite cea mai profundă relaţie de dragoste trăită vreodată. Eforturile de a-şi păstra identitatea vorbesc despre epoca modernă, în care oamenii parcă vor să uite cine sunt, de unde vin şi încotro se îndreaptă, doar pentru că nu mai vor să sufere.

Horton Hears a Who! (2008), unde vocea lui Carrey a făcut tot personajul lui Horton şi s-a simţit excelent relaxarea cu care a interpretat vocea personajului principal. Este un film care poate fi vizionat de plăcere, în momentele mai tensionate, o să vă ajute să vă relaxaţi.



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling