Cele mai bune filme cu Johnny Depp

1 octombrie, 2015
Cele mai bune filme cu Johnny Depp jpeg
image

Johnny Depp este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood astăzi. A intrat puternic în scenă în seria televizată 21 Jump Street şi s-a văzut de la bun început că este destinat succesului şi faimei.

Cu mulţi fani şi o viaţă nebunatică, actorul a reuşit să îşi facă o carieră foarte bogată, cu roluri diverse. Şarmul şi talentul i-au adus în timp mult succes şi apreciere. Iată cele mai bune filme cu Johnny Depp.

Cry Baby, 1990, care scoate în evidenţă cultura anilor 1950, a înfloririi rock’n’roll-ului şi a epocii lui Elvis Presley, unde sexul şi muzica sunt pe primul loc în viaţa tinerilor. Filmul pare a fi o parodie a epocii rock de început. Cry Baby (Johnny Depp) este liderul unei bande de tineri delincvenţi, foarte mândru şi şarmant. El este cel mai rău tip din liceu, foarte special pentru că nu poate vărsa decât o lacrimă, ceea ce înnebuneşte toate fetele. O tânără cuminte se îndrăgosteşte nebuneşte de tipul dur, dintr-o altă lume mult mai atractivă, unde maşinile rapide şi muzica rock sunt la ordinea zilei.

Cele mai bune filme cu Johnny Depp – povestea amuzantă spre visul american, Fear and Loathing in Las Vegas

Dead Man, 1995, povesteşte despre viaţa ciudată a unui contabil ce trebuie să fie pregătit pentru călătoria în lumea spirituală după ce ajunge la locul unde i se promisese un loc de muncă. Ajuns în oraşul sălbatic Machine, trebuie să înnopteze şi o cunoaşte pe Thel, cu care se hotărăşte să petreacă noaptea. În toiul nopţii, aceasta este omorâtă de logodnicul ei, împuşcat de contabil în autoapărare. Tânărul contabil trebuie să fugă din oraş urgent, pentru că pe urmele lui se pornesc trei vânători.

image

Fear and Loathing in Las Vegas, 1998,  este o poveste mai mult decât amuzantă, care are la bază ideea de a descoperi şi trăi “visul american”. Thompson şi avocatul său trăsnit pornesc în călătoria spre Las Vegas într-un Chevrolet decapotabil plin cu toate soiurile de droguri. Drumul spre visul american le dezvăluie mai degrabă scârbă şi spaimă decât libertate. Ceea ce face ca acest film să fie special este faptul că Depp a avut suficient timp la dispoziţie să petreacă alături de Thompson şi să imite manierele şi felul său de a vorbi foarte lejer.

Finding Neverland, 2004, ne pune în faţa unei imaginaţii fără limite şi a unei povestiri pline de emoţii şi foarte aparte, povestire inspirată din viaţa autorului James Mathew Barrie. Un film plin de fantezie, care nu ezită să arate realitatea de zi cu zi, dificultăţile din viaţa de adult, care se îmbină perfect cu inocenţa şi puritatea băiatului veşnic tânăr.

Cele mai bune filme cu Johnny Depp – povestea celui mai mare dealer de cocaină în Blow

Blow, 2001, este un film care prezintă povestea cocainei pulbere, care s-a transformat rapid în una dintre cele mai bănoase afaceri din lume. George Jung, un tânăr rebel ajunge prin mijloace ilegale să plece de la o viaţă modestă la una în care se scaldă în bani. Cu toate acestea, el nu îşi doreşte decât dragoste adevărată, însă lăcomia şi viaţa deşucheată îi aduc decădere totală.

image

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, 2003, o aventură pe cinste, o bătălie cruntă între căpitanul Jack Sparrow şi căpitanul Barbossa, în apele limpezi ale Mării Caraibe. Mai mult, pe urmele lui Barbossa porneşte şi Will Turner, alături de Sparrow care îşi vrea iubita înapoi de pe corabia acestuia. Cei doi nu ştiu despre blestemul care s-a abătut asupra lui Barbossa şi echipajului său, iar de aici începe adevărata poveste animată de spiritul dreptăţii şi a dragostei dintre cei doi tineri.

image

Cele mai bune filme cu Johnny Depp – omul-monstru talentat şi avangardist, neînţeles de lume, Edward Scissorhands

Johnny Depp este un talent fantastic când vine vorba de roluri ciudate, iar Edward Scissorhands, 1990, este o poveste de basm într-un decor extrem de fantezist. Edward este un experiment pe jumătate terminat al unui savant nebun, este un om-monstru cu mâini de foarfece. El este un sculptor avangardist, care face adevărate opere de artă din tufişuri şi din tunsori. Curând, omul ciudat este descoperit de oamenii meschini din suburbia americană.

image

Donnie Brasco, 1997, este povestea lui Joe Pistone, un agent FBI infiltrat în mafia din New York de la sfârşitul anilor 1970. Acest film de excepţie este unul dintre cele mai bune cu Johnny Depp. Atras de lumea mafiotă şi de viaţa unuia dintre mafioţi, Lefty, Donnie uită de misiunea sa, însă suspiciunile celorlalţi capi ai mafiei nu întârzie să apară. Dilema agentului apare când trebuie să îi dea pe mafioţi pe mâna poliţiei. Ceea ce este fascinant este faptul că Depp a avut ocazia să stea de vorbă cu adevăratul Pistone în timpul filmărilor, iar soţia sa în film, jucată de Anne Heche a putut sta de vorbă cu Maggie, soţia adevăratului mafiot.



Recente pe Ok! Magazine

Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg