Cele mai bune filme cu Jude Law

15 septembrie, 2015
Cele mai bune filme cu Jude Law jpeg
image

David Jude Heyworth Law este un actor, producător de filme şi regizor foarte cunoscut de origine britanică, născut la 29 decembrie 1972. Începutul carierei sale a fost în 1987, pe vremea când juca la National Youth Music Theatre. Primul său rol l-a avut în televiziune în 1989.

Filmul care i-a adus renume şi l-a făcut să se evidenţieze printre actori este The Talented Mr. Ripley, în anul 1999 pentru care a primit Premiul Academiei pentru cel mai bun actor în rol secundar. După nominalizarea la Oscar pentru rolul din Cold Mountain din 2003, în 2006 a fost menţionat în topul primilor 10 actori de la Hollywood care pot garanta succesul unui film. În 2011 a fost ales membru al juriului Festivalului de filme de la Cannes.

Jude Law este, cu siguranţă, unul dintre marii actori ce merită toată atenţia fanilor, de la care mulţi actori pot învăţa lucruri frumoase. Iată cele mai bune filme cu Jude Law.

Cele mai bune filme cu Jude Law - filmul care i-a adus un renume la Hollywood,

image

A.I. – Artificial Intelligence, 2001, prezintă lumea în perioada tehnologiei mult prea avansate, în care alimentele sunt create sintetic, cei care servesc sunt roboţi, iar oamenii îşi doresc să simtă din nou iubirea prin ataşamentul faţă de un copil. Aşa apare David, un robot programat să iubească, care trece prin multe peripeţii alături de un macho robot, jucat excelent de Jude Law.

Enemy at The Gates, 2001, este genul de film de acţiune ce te ţine cu sufletul la gură, mai ales când vine vorba de doi luptători profesionişti, rusul Vassili Zaitsev (Jude Law) şi un neamţ, maiorul Konig (Ed Harris) care se vânează reciproc în timp ce alţi oameni mor printre ruinele oraşului. Filmul prezintă intrigile şi acţiunea luptei de la Stalingrad, iar Jude Law joacă impecabil rolul de erou naţional.

Cele mai bune filme cu Jude Law - seria Sherlock Holmes, printre cele mai bune filme cu Jude Law

image

Sherlock Holmes: A Game of Shadows, 2011, în care Guy Ritchie revitalizează aventurile celebrului detectiv englez creat de Arthur Conan Doyle. Filmul îi are în centrul atenţiei pe Jude Law, Robert Downey Jr. şi Noomi Rapace.

Cold Mountain, 2003, prezintă America anilor ’60, o Americă zbuciumată şi cutremurată de război, în care trei protagonişti aduc aminte de dorul de casă, de stilurile şi vremurile demult apuse, de dragoste şi sensibilitate. Inman (Jude Law), soldat rănit pe câmpul de luptă îşi doreşte doar să se întoarcă acasă în braţele femeii iubite, Ada (Nicole Kidman). Peripeţiile întoarcerii acasă şi găsirii iubitei schimbate de război fac un film ce merită savurat îndeaproape.

Sherlock Holmes, 2010, un film psihologic antrenant ce dezvăluie cele mai încâlcite enigme, alături de cei mai periculoşi infractori. Jude Law îl interpretează pe Watson, un aliat de încredere al detectivului, care i se alătură pentru rezolvarea ultimului caz, înainte ca acesta să devină un om însurat.

image

The Talented Mr. Ripley, 1999, este filmul care i-a adus premiul Academiei pentru cel mai bun actor în rol secundar lui Jude Law. Filmul prezintă povestea unui tânăr escroc sărac (Matt Damon), care încearcă să ia locul unui milionar răsfăţat. Aventurile încep când tânărul trebuie să se întoarcă la viaţa sa obişnuită.

Cele mai bune filme cu Jude Law - comediile romantice, perfecte pentru Jude Law la început de drum

Music from Another Room, 1998, este o comedie romantică ce îl pune în centrul atenţiei pe Jude Law, un tânăr modest ce creşte cu impresia că destinul său este să se însoare cu fata la naşterea căreia a asistat pe vremea când avea doar 5 ani şi a ajutat-o pe mama lui să o moşească pe prietena sa cea mai bună. Aventurile încep când acesta se întoarce acasă după 25 de ani, pentru a-şi urma destinul şi o găseşte pe tânăra şi irezistibila Anna Swan logodită.



Recente pe Ok! Magazine

Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg