Cele mai bune filme cu Madonna

6 noiembrie, 2015
cele mai bune filme cu Madonna jpeg

Madonna este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din toate timpurile. Însă, puţini ştiu că artista a jucat şi în numeroase filme. Iată care sunt cele mai bune filme cu Madonna:

Deschidem lista cu A League of Their Own, un film lansat în iulie 1992, a avut încasări în SUA de 107.5 milioane de dolari în acel an. În timp ce al doilea război mondial este în plină desfăşurare, unul dintre puţinii bărbaţi neîncorporaţi, Jimmi Dugan, pune pe picioare o echipă de baseball formată numai din femei, asumându-şi ingrata funcţie de manager. Acest film, cotat pe IMDB nota 7.2,este o comedie excelentă pe care nu trebuie să o rataţi.

image

Shadows and Fog – printre cele mai bune filme cu Madonna

Shadows and Fog , film lansat în martie 1992 şi are  încasări de 2.7 milioane de dolari în cinematografele americane  este cotat pe IMDB cu nota 6.8. Minunat! Pătrunzător!” (The Wall Street Journal) şi extrem de amuzant, “Umbre şi ceată” confirmă “geniul” lui Woody Allen şi stilul său sclipitor, care prezintă într-un mod complet lipsit de speranţă – dar şi plin de umor – tragicomedia existenţei umane.

Four Rooms este un film făcut în 1995 care câştiguri în America de Nord de 4.3 milioane de dolari. Four Rooms a fost cotat şi el pe IMDB cu o notă bunicică: 6.7. În noaptea Sfântului Silvestru, Ted, un proaspăt angajat al unui hotel, este implicat în poveştile de viaţă a celor care locuiesc în patru dintre camerele de hotel. În prima cameră, un grup de tinere vrăjitoare o invocă pe zeiţa Diana, în cea de-a doua cameră, un soţ gelos şi-a sechestrat soţia. În a treia cameră locuieşte un gangster care i-a adus copiii în grijă lui Ted, iar cineva din a patra cameră îi cere lui Ted să taie un deget.

image

Printre cele mai bune filme cu Madonna se numără şi Evita

Evita, film lansat în 25 decembrie 1996 şi are câştiguri de 50 de milioane de dolari şi este poate cel mai cunoscut film dintre cele în care a jucat Madonna. Pe IMDB are nota 6.3. Dramă muzicală luxuriantă, bazată pe producţia teatrală a lui Andrew Lloyd Webber şi Tim Rice care spune povestea vieţii Evei Duarte (Madonna), o fată de condiţie modestă, care îşi părăseşte localitatea rurală pentru Buenos Aires, în compania cântăreţului latin Agustin Magaldi (Jimmy Nail), pentru ca, în cele din urmă, să devină soţia preşedintelui Juan Peron (Jonathan Pryce) şi o eroină pentru poporul argentinian. În această dramă muzicală, Madonna a avut rolul principal, rol pentru care a reuşit să şi câştige un Golden Globe – pentru cea mai bună interpretare.

Încheiem lista cu cele mai bune filme cu Madonna cu Arthur et les Minimoys, un film din 2006 ce este cotat pe IMDB doar cu nota 6.0. Arthur locuieşte cu bunica sa la fermă în perioada recesiunii din America. Părinţii lui sunt la oraş în căutarea unui loc de muncă, iar bunicul a dispărut. Bunica îi povesteşte lui Arthur despre tribul Minimoys şi cel al războinicilor uriaşi, descoperite de bunicul său, precum şi de comoara ascunsă de acesta în grădină. După ce sunt ameninţaţi cu evacuarea în 48 de ore, Arthur îşi pune în cap să găsească nestematele, precum şi pe bunic.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg