Cele mai bune filme cu Mister Bean

30 octombrie, 2015
Cele mai bune filme cu Mister Bean jpeg
image

Cui nu îi plac filmele cu mister Bean, caracterul cu voce de broască şi total aiurit, jucat cu atâta splendoare de actorul Rowan Atkinson? În centrul filmelor Bean şi Mr. Bean’s Holiday se află personajul ciudat, care nu vorbeşte prea mult, şi se apropie de clovnul silenţios din vremurile lui Charlie Chaplin.

Personajul a fost gândit în exclusivitate de Rowan Atkinson, personaj dezvoltat de actor în timpul masterului de la Universitatea Oxford. Bean este un copil în corp de adult, care încearcă să rezolve diverse probleme de zi cu zi, însă de fiecare dată apare dezastrul.

Cele mai bune filme cu Mister Bean – un ciudat în lumea modernă ce se descurcă cu multă imaginaţie şi haz

image

Atât filmele mai sus amintite, cât şi episoadele vestitului serial, fac din mister Bean un om ce face faţă stilului modern de viaţă cu mai puţină inteligenţă, dar cu mult mai mult haz şi imaginaţie. Aşadar, iată cele mai bune filme cu mister Bean.

Mr. Bean’s Holiday, 2007, prezintă aventurile prin Franţa ale misteriosului personaj. După ce câştigă o excursie în Franţa şi o cameră video nouă la o tombolă, Bean află că va merge la Cannes, în timpul măreţului festival.

image

În drum spre Paris, Bean îl roagă pe unul dintre regizorii ruşi aşteptaţi la festival, să îl filmeze cu noua cameră la gara din Lyon. În timpul filmării, acesta rămâne pe peron, iar fiul său de doar 10 ani rămâne alături de Mr. Bean. Aşadar, personajul nostru hotărăşte să se dea jos din tren la prima staţie, alături de Stepan, şi să îl aştepte pe tatăl acestuia. Doar că, trenul luat de regizor este un accelerat ce nu opreşte la prima staţie.

Cei doi se urcă în următorul tren, însă Bean îşi dă seama că şi-a uitat paşaportul, banii şi biletul pe peron, astfel că cei doi sunt daţi jos din tren şi lăsaţi undeva într-o gară din Franţa. Tatăl lui Stepan îl reclamă pe Mr. Bean la poliţie, astfel se începe o căutare naţională plină de alte aventuri.

image

Cele mai bune filme cu Mister Bean – aventurile aşa-zisului critic de artă în California, distrugătorul Bean

Bean, 1997, o altă comedie plină de umor englezesc, prezintă povestea unui tablou vestit şi a unui nebun dus cu pluta. “Mama”, opera de preţ a pictorului Whistler este adusă din Franţa de la Musee D’Orasy şi expusă în California. Pentru acest eveniment, americanii cheamă pe unul dintre cei mai buni critici ai Galeriei Naţionale Regale englezeşti pentru a lua parte la acest eveniment special.

Însă, englezii nu îl vor trimite pe cel mai bun critic, ci pe cel mai jalnic angajat al Galeriei, în speranţa că vor scăpa de el. Incapabil şi incompetent sunt două dintre cele mai frumoase cuvinte ce îl descriu pe “marele critic” englez, care reuşeşte să îi facă viaţa un chin gazdei sale, David Langley, a soţiei sale şi copiilor lor.

În plus, atunci când este lăsat singur în încăpere cu faimoasa pictură, Mr. Bean reuşeşte fără prea multă trudă să distrugă opera. De aici, începe o serie de peripeţii, ce nu merită să le pierzi. Personajul parcă a fost creat să distrugă şi să facă numai tâmpenii, tâmpenii ce nu pot fi admise decât unui copil. Dar, să nu uităm, Bean este un copil mare.

image

Mr. Bean’s Wedding, 2007, este un scurt metraj făcut cu ocazia British charity Comic Relief şi îl prezintă pe simpaticul personaj la o nuntă. Ca de obicei, Bean reuşeşte să distrugă petrecerea nunţii.

Funeral, 2015, este un alt scurt metraj cu Mr. Bean, ce îl pune pe acesta în mijlocul unei înmormântări de data aceasta. Cum este şi normal, Bean încearcă să se integreze la eveniment, plânge în hohote când îi vede pe ceilalţi din jur că plâng şi multe alte lucruri total inadecvate la un astfel de eveniment.

Cele mai bune filme cu Mister Bean – cele mai bune episoade cu Mr. Bean

Mr. Bean Goes to Town este clar unul dintre cele mai haioase episoade ale seriei mult admirate în Marea Britanie, dar şi în întreaga lume. În acest episod, apare pentru prima dată apartamentul lui Bean şi una din puţinele dăţi în care este prezentă şi prietena lui Bean, Irma Gobb.

The Troubles with Mr. Bean, în care vestitul nostru personaj se trezeşte târziu şi îşi dă seama că trebuie să ajungă cât mai repede la programarea la dentist, tocmai în cealaltă parte a oraşului. Programarea lui se dovedeşte a fi, din nou, un dezastru, după ce reuşeşte să îşi anestezieze doctorul.

Hair By Mr. Bean of London, în care Bean se trezeşte în situaţia de a ţine locul coafezei sale şi tunde câţiva clienţi cât se poate de oribil. Mai târziu, se trezeşte într-un tren fără bilet şi încearcă diferite metode de a scăpa de controlori. Eforturile lui eşuează, căci curând se trezeşte într-un tren spre Moscova.

Mr Bean in Room 426, Bean se răsfaţă cu un week-end la un hotel şi începe să concureze cu vecinul său. După ce mănâncă stridii fierte are un coşmar legat de acestea şi vecinul său de hotel. Cu stomacul în pioneze, merge să se plângă celuilalt vecin, care ascultă muzică foarte tare. De aici, toate lucrurile o iau razna.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp