Cele mai bune filme de comedie din toate timpurile

21 aprilie, 2015

Când ai poftă de râs şi nu ştii care sunt cele mai bune filme de comedie, consultă lista aceasta cu unele dintre cele mai tari filme de comedie dint toate timpurile. Actori celebri, scenarii hilare, aventuri trăsnite şi multe alte poveşti care te vor face să ieşi din grijile de zi cu zi şi să râzi cu lacrimi.

Iată un top 10 al celor mai faimoase filme de comedie, cele mai vizualizate şi apreciate de oameni din întreaga lume.

Unul dintre filmele vechi de comedie este Dr. Strangelove (1964), care face umor negru la adresa războiului şi acţiunea filmului este una pre-apocaliptică. Actori cu renume,adevăraţi comedianţi şi o piesă de artă printre filmele de comedie, în principal.

Superbad (2007) este povestea unor elevi de liceu, care vor să termine şcoala cu stil, adică cu experienţe cât mai picante la activ. Lucrurile devin cu adevărat picante şi hilare când cei doi vor să iasă în evidenţă prin teribilismul specific vârstei. Chiar dacă sunt scene uşor vulgare, dar haioase, povestea celor doi adolescenţi se bazează pe povestea reală a celui care a regizat filmul.

Cele mai bune filme de comedie din toate timpurile – Superbad şi Animal House

Un alt film ce trebuie vizionat dacă eşti fan filme de comedie, este Animal House (1978), după care s-au luat foarte multe alte filme de comedie. Aventuri ciudate, chiar scârboase, bătaie cu mâncare, care te vor face să râzi ca atunci când erai copil.

Dacă vrei să râzi în hohote de un idiot talentat, uite-te la Austin Powers: International Man of Mistery (1997). Dacă vrei un sex simbol de tipul aşa nu, acesta este filmul de comedie de care ai nevoie. Spectacolul pe care îl face Mike Meyers este de neuitat.

Blazing Saddles (1974), o comedie despre vestul sălbatic care te va scoate din normal şi vei râde în hohote. Cowboy haioşi, mult umor şi aventuri trăsnite într-un film care are toate clişeele western, pe care le pune într-o lumină hilară. Merită văzut, mai ales dacă întotdeauna ai ştiut că filmele western sunt de râsul lumii, mai mult decât serioase.

Cine nu ar revedea iar şi iar Dumb and Dumber (1994)? Doi prieteni absolut genial de nebuni, care parcă pur şi simplu trăiesc pe altă planetă. Toată aventura lor bazată pe o călătorie pe urma unei fete este o întreagă poveste plină de umor, ce merită revăzută oricând. Filmul nu are nicio limită, scenele intime de zi cu zi fiind total ridiculizate, aşa că pregăteşte-te de ceva de pe altă lume.

Un film pe care trebuie, cu siguranţă, să-l vizionezi, din categoria celor mai bune filme de comedie din toate timpurile este Caddyshack (1980). Filmul are trei dintre cei mai buni actori de comedie din toate timpurile, aşa că nu trebuie ratat, mai ales că sunt scene unde totul este posibil.

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) este clar unul dintre cele mai bune filme de comedie, le are pe toate. Umor imatur şi oameni încă în stadiul de adolescenţă, comedia are scene la fel de distractive ca atunci când a apărut.

Cele mai bune filme de comedie din toate timpurile – The Hangover

Airplane (1980) este genul de comedie care dovedeşte că nu ai nevoie de sens pentru a putea să faci lumea să râdă. Deşi este pe lista filmelor slabe, clar are dialoguri haioase şi aventuri nebune.

Tha Hangover (2009) prezintă povestea unor tineri care se află exact la vârsta la care trebuie să facă toate prostiile din lume, căci sunt chiar înainte de a-şi întemeia familii. Călătoresc, beau şi fac tot felul de tâmpenii, fără să îşi mai aducă aminte. Este chiar povestea fiecăruia dintre noi la un moment dat.Recente pe Ok! Magazine

Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg