Cele mai bune filme despre viaţa vedetelor

7 aprilie, 2016
cele mai bune filme despre viata vedetelor aviatorul jpeg

Printre cele mai de succes poveşti cinematografice, savurate de foarte mulţi spectatori sunt cele care arată culisele personale din viaţa unui icon, al unei celebrităţi. Care au fost, în ultimii ani, cele mai bune filme despre viaţa vedetelor şi, implicit, care sunt personajele atât de adorate de fani, şi după moartea lor?

Cele mai bune filme despre viaţa vedetelor: Amy Winehouse (2015)

Amy, o viaţă curmată la 27 de ani, dar o muzică vie şi-acum

Este unul, dacă nu cel mai bun documentar despre viaţa unei vedete, care nu plictiseşte cu mărturii emoţionante ale rudelor ori celor din breasla muzicală, ci din contră: te intrigă, te scoate din zona de confort şi te poartă live de-a lungul vieţii neştiute de publicul larg. Amy Winehouse apare ca un om prea plin de pasiune, cu o voce cutremurătoare, care preferă să iubească bolnăvicios, predată total dragostei, indiferent de direcţia ei. Filmul a câştigat Oscarul, anul acesta: o poveste a lui Amy, relatată chiar de Amy şi presărată cu montaje nemaivăzute, extrem de intime, plus piese nemaiauzite, semnate de celebra artistă.

Cele mai bune filme despre via ţa vedetelor: Walk the Line (2005)

Joaquin Phoenix, în cel mai bun rol al său

Un rol captivant, pe care şi l-a asumat fermecătorul Joaquin Phoenix, acum peste 10 ani: cel al iconului rock, care îi făcea concurenţă şi lui Elvis Presley: problematicul şi cuceritorul Johnny Cash. După ani de pauză, Phoenix a oferit cea mai frumoasă şi autentică prestaţie actoricească, în pielea lui Man in Black, la începutul carierei sale, pe când se îndrăgosteşte şi de cântăreaţa June Carter (interpretată de Reese Witherspoon). Actorul a interpretat un Johnny Cash veritabil, fiind nominalizat la Oscar

Cele mai bune filme despre via ţa vedetelor: The Aviator (2004)

Cel mai bun film cu şi despre vedetele vechiului şi noului Hollywood

Alt film care impresionează prin forţa personajelor celebre interpretate chiar de celebrităţi! Producţia a câştigat 5 Oscaruri (!!!) şi ceea ce îl face unul dintre cele mai bune filme despre viaţa vedetelor sau ale iconurilor mondiale este nu doar interpretarea genială oferită de Leo DiCaprio a celebrului aviator Howard Hughes din anii ’20-’40, ci şi felul în care i se arată vulnerabilităţile lui Hughes, inclusiv lupta cu tulburarea obsesiv-compulsivă şi anxietatea. În plus, îi avem şi pe Cate Blanchett (Katharine Hepburn), Kate Beckinsale (Ava Gardner), John C. Reilly, Alec Baldwin, Gwen Stefani, Jude Law…

Cele mai bune filme despre via ţa vedetelor: Coco Before Chanel (2009)

Un film puternic şi cutremurător despre viaţa curajoasei Coco

Un film mai uşurel, dar forarte frumos şi expresiv, care povesteşte, prin intensa interpretare a celebrei Coco Chanel oferită de Audrey Tautou, începuturile neştiute ale designerului de modă şi alegerile dureroase pe care e nevoită să le facă în dragoste, pentru a deveni un icon.

Cele mai bune filme despre via ţa vedetelor: Invictus (2009)

Morgan Freeman joacă alături de Matt Damon

Tot în 2009, a mai apărut un film extraordinar despre viaţa unei vedete, de data aceasta politice: Nelson Mandela, interpretat de Morgan Freeman. Pelicula istoriseşte iniţiativa aventuroasă a preşedintelui sud-african de-a conduce echipa naţională de rugby în Cupa Mondială de Rugby, în 1995.

FOTO www.cinemagia.roRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg