Cele mai bune melodii latino 2015

29 iunie, 2015

Sunt senzuale, sunt estivale şi sunt nelipsite de la orice petrecere. A fost o vreme când dădeau tonul celor mai hot hituri, dar nici acum nu lipsesc din topurile muzicale. Uite pe ce ritmuri latino se dansează vara aceasta.

Sunt senzuale, sunt estivale şi sunt nelipsite de la orice petrecere. A fost o vreme când dădeau tonul celor mai hot hituri, dar nici acum nu lipsesc din topurile muzicale. Uite pe ce ritmuri latino se dansează vara aceasta.

Muzica latino e muzica sângelui fierbinte, a senzualităţii, a flirtului şi a nebuniei estivale. E muzica ce nu lipseşte din playlist-ul niciunei petreceri, fie ea de nuntă, botez, aniversare ori, pur şi simplu, între prieteni, pe plajă.

Cu siguranţă, mulţi dintre voi îşi amintesc de isteria creată în anii ‘80-’90 de „Lambada“, cântată şi dansată în şapte variante, ce dădea tonul tuturor petrecerilor şi care era considetată cea mai senzuală formă de dans, la vremea aceea. De altfel, un ritm reluat anii trecuţi de Jennifer Lopez în a sa celebră piesă “On the Floor”.

Dar fie că vobim de muzica latino veche, fie de cea nouă, ai cărei promotori internaţionali sunt Ricky Martin, Enrique Iglesias, Carlos Santana, Jennifer Lopez, Marc Anthony, Shakira, Thalía, David Bisbal, Michel Télo ori J Balvin, e clar că ritmurile sudamericane au ceva aparte, care le face să revină mereu în actualitate.

Am fost curioşi să aflăm care sunt cele mai bune melodii latino 2015 şi am notat pentru voi primele cinci hituri latino prezente în topul Billboard - Hot Latin Songs.

Tu ştii care sunt cele mai bune melodii latino 2015?

Iată clasamentul celor mai bune melodii latino 2015

Anul trecut şi-a adjudecat toate premiile cu melodia „Bailando“, care se aude încă pe radiouri şi în cluburi, unde mai pui că pe YouTube va atinge în curând un miliard de vizualizări – şi asta numai postarea oficială! Acum, Enrique Iglesias a revenit în forţă cu „El perdon“, un featuring cu Nicky Jam, care are deja peste 124 de milioane de vizualizări pe YouTube şi e una dintre cele mai cerute piese latino la petreceri.

Duo-ul portorican Plan B vine veriginos din urmă cu piesa „Fanatica Sensual“, care a prins foarte bine la adolescenţi. Atât de bine încât, la patru luni de la lansare, melodia lor a înregistrat deja peste 115 milioane de vizualizări pe YouTube.

Julión Álvarez şi Norteño Banda aduc ritmurile de mariachi în topul Billboard - Hot Latin Songs. „El Amor De Su Vida“ e o melodie al cărei sound e tipic sudamerican, cu influenţe clare din folclorul local, semn că stilul e încă între preferinţele publicului de muzică latino.

Marc Anthony revine în topuri cu piesa „La Gozadera“, lansată la începutul acestei luni şi care va atinge în curând 10 milioane de vizualizări (în doar 2 săptămâni!).

Lansată acum patru luni, duetul Shakirei cu Maná, intitulat „Mi verdad“, a depăşit 50 de milioane de vizualizări pe YouTube. E vorba despre o piesă lentă, despre minciuni, inimi frânte, jumătăţi de adevăr şi iubiri adevărate, care a prins foarte bine la publicul sud-american. Nu ştim câţi fani a reuşit să atragă din România, dar judecând după numărul mare de admiratori ai Shakirei din România, tindem să credem că şi o piesă lentă ca „Mi verdad“ poate ajunge între cele mai bune melodii latino 2015 de pe lista ascultătorilor români.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png