Cele mai bune seriale cu investigaţii

18 decembrie, 2015
cele mai bune Seriale cu investigatii jpeg

Ne place misterul, apreciem o intrigă bună şi ne dăm în vânt după serialele cu aacţiune devărată. Am reuşit să găsim câteva seriale care întrunesc cu succes toate aceste cerinţe. Haideţi să vedem despre ce seriale este vorba!

Cele mai bune seriale cu investigaţii

image

Începem cu ”Lie To Me / Psihologia minţii”, pentru că este un adevărat fenomen. Personajul principal al serialului este doctorul Cal Lightman, care reuşeşte să detecteze toate înşelăciunile şi minciunile oamenilor doar analizându-le limbajul corporal şi microexpresiile. Acesta se află la conducerea unei firme care colaborează adesea cu insituţiile statului în prinderea unor infractori foarte periculoşi.

”True Detective / Detectivii din California” este serialul cu trei nominalizări la Globurile de Aur. Colin Farrell şi Rachel McAdams sunt actorii pe care îi găsim în rolurile principale ale acestui serial. Povestea se concentrează pe munca asiduă prestată de eroi în a da în vileag un criminal iscusit, având de-a face în tot acest timp cu teorii conspirative şi tot felul de atrocităţi.

image

The Mentalist / În mintea criminalului” îl are în prim plan pe Simon Baker, care joacă rolul unui detectiv şi consultant la Biroul de Investigaţii Criminale din California. Acesta este recunoscut graţie abilităţilor sale de a rezolva cazuri inexplicabile şi de a dejuca planurilor celor mai iscusiţi criminali. Alături de Robin Tunney, Simon reuşeşte să facă din acest serial unul de succes.

”Criminal Minds / Minţi criminale” spune povestea unei echipe formate din specialişti FBI care analizează cele mai periculoase minţi criminale ale ţării, încercând să anticipeze următoarele mişcările ale acestora. Serialul se întinde pe 11 sezoane şi s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de succes seriale cu investigaţii din toate timpurile.

Lucifer

Încheiem cu un serial promiţător, ”Lucifer”. Deşi am apucat să vedem în 2015 doar primul episod, urmând să le vedem pe celelalte tocmai în 2016, ”Lucifer” pare a fi serialul care te ţintuieşte fără să vrei în faţa unui calculator. Intriga filmului este croită în jurul lui Lucifer, care coboară din iad pentru a ajuta omenirea şi pentru a curăţa mizeriile provocate chiar de el. Abilitatea lui este de a scoate la suprafaţa cele mai negre gânduri ale oamenilor.Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg