Cele mai bune seriale poliţiste

15 septembrie, 2015
HBO's "True Detective" Season 1 / Director: Cary Fukunaga jpeg

Într-o lume în care senzaţionalul, misterul şi dramele atrag cel mai mult audienţa cinefilă, este lesne de înţeles de ce subiectele de investigaţie în orice domeniu sunt şi cele mai populare. Aşadar, o listă cu cele mai bune filme poliţiste, la ora actuală, este mai mult decât binevenită, pentru a te orienta în privinţa viitorului serial pe care să-l urmăreşti şi care să merite timpul!

image

Cele mai bune seriale poliţiste: True Detective

A devenit senzaţie în rândul pasionaţilor de seriale bune şi provocatoare, care îi au în distribuţie pe mai-marii Hollywoodului. Scenaristul şi producătorul Nic Pizzollato a răvăşit audienţa sa când a lansat “True Detective”, în ianuarie 2014, o dramă poliţistă atât de intensă şi de misterioasă, cu Matthew McConaughey şi Woody Harrelson în rol principal, încât fanii au început să rezolve misterele şi să găsească indiciile pe reţelele de socializare, creând o comunitate! Succesul serialului se datorează şi ideii de bază: fiecare sezon are o altă echipă de actori şi o altă poveste. În sezonul doi, joacă iluştrii Colin Farrell, Rachel McAdams şi Vince Vaughn.

Cele mai bune seriale poliţiste: CSI

image

Un pilon al lumii poliţiste pe micile ecrane, CSI a dat naştere altor trei seriale de succes: CSI Miami, CSI NY, CSI Cyber. Şi-a câştigat statitul de cel mai popular serial la nivel internaţional şi are 15 ani de rulare. Mai exact, “CSI” este cel mai urmărit serial de televiziune din lume şi va culmina luna aceasta cu un film de două ore, în care vor juca starurile Marg Helgenberger, William Petersen, Paul Guilfoyle. Fanii au apreciat detaliile şi indiciile puse cap la cap de investigatori din cele mai neaşteptate surse, relevând crime complexe.

Cele mai bune seriale poliţiste: Monk

image

Un serial jumătate comedie, jumătate poliţist, care-a rulat din 2002 până în 2009 şi care-l are în centru pe obsesiv-compulsivul Adrian Monk (jucat de Tony Shalhoub), un detectiv din San Francisco pus întotdeauna în situaţii complicate şi hilare chiar de tulburarea sa medicală. Deşi nu este un serial greu, care să suscite foarte mult imaginaţia şi mintea telespectatorilor, acest serial poliţist a avut un mare succes, tocmai pentru că toată lumea era curioasă în ce bucluc îl va mai împinge tulburarea obsesiv-compulsivă pe Monk.

Cele mai bune seriale poliţiste: Dexter

image

Ah, ceva proaspăt şi foarte tulburător deopotrivă, căci “Dexter” este cu siguranţă unul dintre cele mai apăsătoare din istorie. Asta pentru că povestea reprezintă o altă perspectivă asupra justiţiei, văzută prin ochii lui Dexter Morgan, jucat de Michael C. Hall – un analist de probe de sânge din departamentul de poliţie din Miami. Acesta lucrează, pe turele de noapte, ca ucigaş în serie, bântuit de un trecut copleşitor. Dexter îşi propune să prindă criminali care sunt pe cale să scape printre lacunele sistemului judiciar şi să îi pedepsească cum se cuvinte…

Cele mai bune seriale poliţiste: NYPD Blue

Mai ţineţi minte acest show de televiziune? Unul dintre cele mai bune seriale poliţiste este şi unul dintre cele mai vechi, rulând în anii ’90. Drama poliţistă a impresionat prin personajele imperfecte, umane, supuse greşelilor, cu multe indiscreţii amoroase la vedere. Asta, pe lângă poveştile misterioase din viaţa lor profesională, care au completat perfect scenariul.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg