Cele mai bune şi cele mai proaste filme cu Leonardo DiCaprio

1 martie, 2016
cele mai bune si cele mai proaste filme cu DiCaprio jpeg

Leonardo DiCaprio, câştigă Oscarul pentru cel mai bun actor în " The Revenant"

Leonardo DiCaprio este, cu siguranţă, unul dintre cei mai improtanţi actori de la Hollywood în momentul de faţă. Cariera sa de invidiat nu a fost de prisos, mult aşteptatul premiu Oscar a fost obţinut până la urmă. Şi nu oricum, ci într-un rol care îl defineşte pe DiCaprio ca om care iubeşte natura din filmul lui Inharritu, The Revenant.

Leo DiCaprio în " The Revenant"

Până la obţinerea premiului mult râvnit, DiCaprio a avut un istoric în lumea filmului extrem de bogat. Dacă în unele pelicule actorul excelează şi surprinde, deşi nu a primit prea mult credit, în altele nu s-a dovedit a fi tocmai potrivit. Aşa cum orice persoană adună şi bune şi rele în cariera sa, DiCaprio se poate mândri sau se poate ruşina cu unele performanţe. Iată cele mai bune şi cele mai proaste filme cu Leonardo DiCaprio.

Cele mai bune si cele mai proaste filme cu DiCaprio - câştigătorul Oscarului, cele mai frumoase apariţii

O apariţie care rămâne bine impregnată în minţile admiratorilor este What's Eating Gilbert Grape. Filmul a apărut în 1993 şi vorbeşte despre povestea impresionantă a unui tânăr silit să muncească pentru familia sa. DiCaprio joacă rolul fratelui acestuia, Arnie, un tânăr cu handicap în dezvoltare. Actorul a reuşit să se contopească foarte bine cu personajul, făcând o impresie de neuitat chiar şi astăzi. Leonardo a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor.

" The Departed" , unul dintre cele mai bune filme ale actorului

De la roluri care îi pun în evidenţă latura mai sensibilă, mai romantică, DiCaprio a trecut în scurt timp la roluri, care îl definesc şi arată ca bărbat adevărat. The Departed (2006) îl prezintă pe DiCaprio făcând faţă băieţilor răi, reuşind să demonstreze că poate duce la bun sfârşit un rol serios. Accentul de Boston şi încercările murdare prin care trebuie să treacă demonstrează talentul actorului chiar şi în filme de acţiune.

Un rol care l-a ridicat enorm pe DiCaprio este, desigur, rolul din The Aviator (2004), film biografic ce prezintă viaţa inginerului, filantropistului şi aviatorului Howard Hughes. Chiar dacă nu i-a fost uşor să joace acest rol, Leo a demonstrat că poate fi însărcinat cu astfel de cerinţe.

Cele mai bune si cele mai proaste filme cu DiCaprio - roluri pe măsură, în care actorul surpinde plăcut pe oricine

Catch Me If You Can (2002),un film absolut genial, care prezintă o viaţă plină de aventuri, viaţa lui Frank Abagnale Jr., un escroc milionar de primă clasă, care a existat şi în realitate. Un rol jucat cu lejeritate, în care actorul s-a folosit de şarmul său înnăscut.

Ne întoarcem puţin la epoca în care DiCaprio cucerea inimile fetelor cu sensibilitatea sa, Titanic (1997) rămâne, bineînţeles, unul dintre cele mai bune filme ale lui Leo. Povestea de dragoste extraordinară dintre Jack Dawson şi Winslet este, cu adevărat, specială, mai ales că este inclusă în povestea tragicului accident al celui mai mare vas de croazieră.

Dintre cele mai proaste filme ale actorului fac parte cele de început, în principiu. Iată 5 filme dintre cele mai proaste cu leonardo DiCaprio.

" Critters 3" , un film cu care DiCaprio nu se poate mândri

Critters 3 (1991) este un SF foarte slab, care a apărut şi pe micile ecrane şi care îl prezintă pe DiCaprio în rolul lui Josh, care trebuie să salveze oraşul natal de extratereştri. Probabil că a fost o experienţă destul de ruşinoasă pentru Leo, căci nu a mai vrut să aoară de atunci în SF/ horror/ comedy.

Cele mai bune si cele mai proaste filme cu DiCaprio - filme cu care actorul nu se poate lăuda

Celebrity (1998) este clar un mare eşec după rolul gingaş din Titanic. În Celebrity DiCaprio joacă rolul unei vedete tinere care se comportă ca un mitocan şi care îi strică imaginea de băiat model. În afară de imaginea alb-negru, filmul nu este o peliculă ce merită un mic efort de a fi vizionat.

" The Beach"

(2000) nu este tocmai filmul extraordinar în care aventura este tot ce contează. DiCaprio nu a putut să îşi arate adevărata valoare nici aici, mai ales după succesul din

. În rolul unui tânăr american aventurier ce caută adrenalină şi înţelege că lucrurile pot deveni periculoase pe o insulă, actorul nu a avut cum să îşi lucreze adevăratele abilităţi.

The Backetball Diaries (1995) nu face decât să îl prezinte pe actor într-o poveste cât se poate de predictibilă, în care viaţa este plină de poveşti odioase, cu mult sex, droguri şi excese. Nu pare deloc un film care să i se potrivească unuia dintre cei mai buni actori în viaţă.

The Man in the Iron Mask (1998), o poveste după cartea lui Alexandru Dumas, un film de duminică seară, când totul este plictisitor şi tocmai ce ai terminat de citit cartea preferată. Deci ai nevoie de ceva care să nu te pună prea mult pe gânduri, înturcât eşti încă îmbibat de subiectul cărţii. Acest film este perfect pentru momentele de genul acesta.



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg