Cele mai bune trupe ale anilor ‘80

11 martie, 2015

Anii ’80 au fost reprezentaţi de multe trupe, care au rămas în istoria muzicii şi probabil vor mai rămâne mult timp de acum încolo. Un top al trupelor anilor 80 se face foarte greu, dar o listă cu cele mai bune trupe ale anilor 80 se poate trasa.

Cele mai bune trupe ale anilor ’80 – Duran Duran

Duran Duran este, cu siguranţă, printre cele mai bune trupe ale anilor 80. De la bun început au câştigat publicul prin originalitatea muzicii, look-ului, versurilor şi se poate spune că încă sunt o trupă foarte ascultată şi astăzi. Au demonstrat de-a lungul istoriei lor muzicale căsunt adevăraţi artişti şi au optimizat scena muzicii anilor 80 la maxim.

Cele mai bune trupe ale anilor ’80 – Queen

O altă trupă extrem de importantă pentru anii 80 este Queen, care şi acum adună foarte mulţi fani în lumea întreagă. Charismatici şi plini de energie, membrii trupei au demonstrat că au talent artistic extraordinar prin faptul că melodiile lor sunt la modă şi azi. Perfecţiune pe care au atins-o se simte în fiecare melodie, iar Freddie a fost deasupra lumii şi va rămâne mult timp o legendă uimitoare a muzicii în istorie.

Cele mai bune trupe ale anilor ’80 - Metallica

Metallica anilor 80 a fost una dintre cele mai bune trupe. Cele 4 albume ale trupei în perioada anilor 80 sunt impecabile de la început la final. Această trupă excelentă a avut ca membrii unii dintre cei mai buni muzicieni ai lumii. Toată lumea ştie de Nothing Else Matters, ca să nu mai vorbim şi de celelalte melodii şi albume ale lor, care se ascultă şi azi cu acelaşi interes ca în anii 80.

Dire Straits l-a avut pe unul dintre cei mai mari chitarişti şi scriitori de versuri din lume, Mark Knopfler. Versurile şi ritmurile acestei trupe nu ţin cont de timp, fiind veşnic adevărate şi la modă.

Cele mai bune trupe ale anilor ’80 – The Cure

The Cure sună ca şi cum sunt noi şi vechi în acelaşi timp. Nu se pot încadra într-o epocă muzicală, chiar dacă sunt printre cele mai bune trupe ale anilor 80. Aceşti artişti excelenţi cântă cu sufletele, iar muzica este unică, este ascultabilă în orice moment şi timp.

Tears for Fears trebuie să fie pe lista celor mai bune trupe ale anilor 80, trupa britanică muncind din greu să îşi menţină fanii mulţumiţi.

Def Leppard a reuşit să rămâne compactă 45 de ani, iar membrii trupei şi-au pus toată energia şi dragostea în muzica lor. Albumul lor, Hysteria, a fost al doilea în top după Thriller-ul lui Jackson din 1987 şi a avut 7 hituri.

Van Halen inspiră şi acum tinerii artişti care vor să se facă auziţi în istoria muzicii. Combinaţia de muzică energică, puternică şi jovială face ca fiecare melodie a lor să fie unică şi specială.Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg