Cele mai bune trupe de rock alternativ

27 februarie, 2015

Rock-ul alternativ este un gen de muzică complex, care îşi are rădăcinile în muzica rock, care la rândul ei îşi are rădăcinile în muzica clasică. Rock-ul alternativ s-a făcut remarcat în anii 1990 la trupele de rock underground, care s-au inspirat inclusiv din punk rock.

Câştigurile în urma vânzărilor, concertele şi popularitatea de la TV fac ca anumite trupe să fie cele mai bune trupe de rock alternativ. Iată o listă cu cele mai cunoscute şi apreciate trupe.

Cele mai bune trupe de rock alternativ – Blink-182

Trupa Blink-182 s-a făcut cunoscută cu entuziasmul cu care cântă, elementele de muzică pop şi hit-urile cu care au reuşit să înconjoare planeta. Toţi tinerii ştiu versurile de la All The Small Things, atât de apreciate în cluburile rock de la noi din ţară. Este printre trupele de rock alternativ care se bucură de mare atenţie în noul mileniu.

Arctic Monkeys, o trupă tânără, care promite mult şi face treabă bună. Albumul care i-a pus pe primul loc în Anglia, I bet You Look Good on the Dancefloor, i-a făcut pe membrii trupei să dea tot ce este mai bun din ei. Foarte rapid au ajuns populari şi în afara graniţelor.

Cele mai bune trupe de rock alternativ – The White Stripes şi Pearl Jam

Pearl Jam şi The White Stripes trebuie să fie neapărat pe această listă. Iubitorii de rock alternativ s-au bucurat şi se bucură de atâta timp de Seven Nation Army şi Icky Thump, The White Stripes, cu elementele punk şi rock, efervescenţa şi energia cu care a făcut generaţii de tineri să dea din plete. Peral Jam, cu elemente de muzică clasică şi rock, nu poate să nu placă unei urechi fine. De altfel, Pearl Jam se bucură încă de popularitate.

Cele mai bune trupe de rock alternativ – Depeche Mode

Just Can’t Get Enough alui Depeche Mode a făcut înconjurul lumii de atâta ori, clasând trupaîn rândul celor mai bune trupe de rock alternativ. Depeche Mode reprezintă mai degrabă partea electronică a rock-ului alternativ şi se bucură astfel de foarte mulţi fani. Câştigători de numeroase premii, cei de la Depeche Mode au făcut vânzări de milioane de euro şi încă sunt consideraţi o trupă extrem de talentată. Cine oare nu a auzit de Personal Jesus?

Cele mai bune trupe de rock alternativ – Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers, integrează în stilul lor funk, pop-rock şi rock psiheledic şi se bucură de o mare popularitate şi acum. Generaţia de adolescenţi ai anilor 1980 ştie sigur toate piesele acestei trupe unice. Under the Bridge, Californication, Snow i-au făcut pe cei de la Red Hot Chili Peppers să fie foarte cunoscuţi şi iubiţi în toată lumea.

Loosing my Religion, R.E.M. este melodia multor generaţii. Dacă ai 20 de ani, trebuie să fi auzit, măcar o dată, acest hit. The One I Love i-a făcut să prospere şi să fie cunoscuţi.

The Cure a adus în prim-plan elemente punk şi new age, sunt foarte cunoscuţi printre tinerii rebeli, la fel ca şi The Smiths.

Radiohead, cu muzica inovativă pe care au adus-o de-a lungul timpului, de la Creep la Paranoid Android, rămâne una dintre cele mai bune trupe de rock alternativ, mai ales că au câştigat o popularitate rapidă peste tot în lume.

Cele mai bune trupe de rock alternativ - Nirvana

Cu siguranţă că Nirvana rămâne una din cele bune trupe de rock alternativ. După apariţia acestei trupe, care se bucură şi azi de mare succes, scena rock-ului alternativ s-a îmbunătăţit, fiind o mare sursă de inspiraţie pentru toţi iubitorii de muzică. Elementele heavy în combinaţie cu tendinţe pop fac ca Nirvana să fie în topul celor mai iubite formaţii din toate timpurile.Recente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg