Cele mai dezastruoase apariții de la Globurile de Aur. Așa nu!

Cea de-al 75-a ediție a Globurilor de Aur care a avut loc duminică seara la Beverly Hilton Hotel în Beverly Hills, California, a fost una în care negrul a fost vedetă. Actrițele de pretutindeni au făcut front comun  în încercarea de a demonstra solidaritate cu „victimele” abuzurilor lui Harvey Weinstein, așa că protestul lor de la Globurile de Aur a fost unul tacit, mai degrabă vizual.

Dacă în privința culorilor nu putem face o clasificare a celor mai frumoase sau dezastruoase rochii, căci actrițele au purtat în mare parte negru, la croiala outfiturilor, materialele alese și accesorizare, unele au câștigat, altele au dat greș. Iată cele mai neinspirate ținute din seara cea mare!

Heidi Klum

Modelul în vârstă de 44 de ani are un corp tras prin inel, însă rochia aleasă pentru acest eveniment nu a pus-o deloc în valoare. A ales o ținută neagră din pene cu o lungime incertă. Rochia cu corset ar fi fost superbă dacă partea de jos nu ar fi avut un design care nu a făcut decăt să-i ascundă formele. Fusta scurtă cu un volan în față și cu trenă în spate nu a fost o alegere potrivită.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA