Cele mai dezastruoase apariții de pe covorul roșu din 2016

Banii nu pot cumpăra stilul, iar acesta este un lucru știut de mult timp. Ei bine, aceste staruri au ținut să demonstreze din nou această zicală, purtând, anul trecut, niște ținute de-a dreptul dezastruoase, deși conturile lor ne arată că ar putea cu ușurință să apeleze la ajutorul unui stilist și să-și achiziționeze – de ce nu – unele dintre cele mai reușite creații ale designerilor renumiți. Haideți să vedem, așadar, care au fost starurile care au dat-o în bară, pe covorul roșu, în 2016!

Heidi Klum

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: TV personality Heidi Klum attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Celebrul model a fost aspru criticat pentru alegerea vestimentară de la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, mai ales că vorbim despre o veterană a covorului roșu. Nu știm la ce s-a gândit Heidi cu această creație cu inspirație grecească, dar e clar că nu a fost ce trebuie la un așa eveniment. După cum era de așteptat, Heidi s-a găsit în topul celor mai neinspirate apariții de la premiile Oscar, de anul trecut.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA