Cele mai difuzate piese la radio din ultimii ani

18 august, 2015
Holograf premiu MMA jpeg
image

Piesa “Cât de departe”, interpretată de Holograf, este cea mai difuzată melodie la radiourile româneşti în ultimii cinci ani. Conform monitorizării realizată de Media Forest, compania ale cărei statistici decid câştigătorii de la Media Music Awards, hitul formaţiei rock a avut parte, în perioada 1 ianuarie 2011 – 30 iunie 2015, de 12867 difuzări la radio. Holograf este urmată în top de Smiley, Vama şi Elena Gheorghe.

Clasamentul difuzărilor la radio se prezintă astfel:

În schimb, videoclipul “Tot mai sus”, semnat de Guess Who şi DeMoga, este cel mai difuzat de televiziunile din România în ultimii cinci ani.

Astfel, în perioada 1 ianuarie 2011 – 30 iunie 2015, Tot mai sus a fost difuzat de 8831 de ori, conform statisticilor realizate de Media Forest.  Pe locul doi în top se regăseşte Smiley, iar pe trei Vunk şi Antonia.

Clasamentul difuzărilor videoclipurilor la posturile TV se prezintă astfel:

Media Forest este compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio si TV. Pe baza acestor difuzări se decid, în mod transparent şi obiectiv, an de an, câştigătorii trofeelor Media Music Awards.

Ediţia din acest an a galei muzicale, cea mai mare din România, va avea loc la Sibiu, pe 3 septembrie. Atunci, în Piaţa Mare, cei mai în vogă artişti vor susţine recitaluri şi vor fi premiaţi.

La Media Music Awards 2015 vor participa Andra, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, 3 Sud Est, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Ruby, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nucă, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG