Cele mai dorite cadouri de pe lista lui Moș Crăciun de la BaByliss Paris

Citeste tot despre:

,

Anul 2016 a fost unul plin de surprize în zona de beauty. De-a lungul anului am tot adăugat produse pe lista de cadouri din partea oamenilor dragi, iar cele mai mari așteptări le am de la Moș Crăciun. În cap de listă sunt unele pe care abia aștep să le arăt celorlalți, iar de cele speciale, pe care știu sigur că o să le primesc, sunt atât de încântată încât le-aș păstra doar pentru mine.

Smart Shopping_Antonia Recomanda

Sunt la fel de altruistă cu prietenii mei dragi, pe cât sunt de convinsă că vor fi și ei cu mine. Când vine vorba de cadouri îmi place la fel de mult să împart entuziasmul Crăciunului cu ceilalți, încât vă propun o listă de câteva cadouri ce vor fi sigur apreciate de prietenele voastre.

  1. BaByliss Liss Brush 3D: Specialiștii BaByliss Paris prezintă o nouă inovație în aranjarea părului, peria electrică pentru îndreptarea părului, Liss Brush 3D, cu siguranță cea mai frumoasă surpriză a anului 2016. Peria beneficiază de o combinație unică de 126 de peri pentru o îndreptare rapidă, ușoară, ce oferă părului elasticitate și luciu natural. Poziția acestor peri permite distribuirea uniforma a căldurii. Secretul constă în cele trei tipuri de peri care ridică firele de păr de la rădăcină pentru a aplica blând căldura pe fiecare șuviță în parte. Perii din plastic, de 34 de mm, separă suvițele, cei din silicon, de 50 de mm, descurcă părul, iar perii cu înveliș ceramic, de 42 de mm, conferă un păr perfect drept, timp îndelungat.
  2. BaByliss Curl Secret: Curl Secret de la BaByliss Paris este primul ondulator complet automat din lume ce revoluționează ondularea părului. Particularitatea tehnologiei Auto-Curl de care beneficiază acest produs transformă automat suviţele de păr în bucle, asigurând o ondulare uniformă şi bucle perfecte. Părul nu este pus sub nici o tensiune și este nevoie de doar câteva secunde pentru a forma o buclă perfectă. Credeți-mă pe cuvânt, este atât de simplu de folosit încât veți deveni dependente.Smart Shopping_Descopera secretul unei pieli catifelate (2)
  3. Homelight Connected IPL: Sărbătorile de Iarnă sunt ocazia perfectă ca noi femeile să ne simțim în centrul atenției, iar pentru asta știm că un look impecabil poate face diferența în momente cheie. Suntem atente tot timpul la felul în care arătăm, ne dorim mereu o piele netedă, catifelată și fără niciun fir de păr nedorit. Fie că ne pregătim pentru petrecerea de Revelion sau ne dorim o simplă ieșire la piscină, tot timpul trebuie să arătăm ca scoase din cutie, însă fără prea mare efort. Cum sezonul rece este în toi, iar bronzul de vară a dispărut complet, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a începe tratamentul de epilare definitivă chiar în confortul casei noastre, cu ajutorul aparatelor Homelight IPL de la BaByliss Paris.
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA