Cele mai frumoase actriţe din lume. Cuceritoarele de pe covorul roşu

15 aprilie, 2015

Frumuseţea este un must have când eşti pe covorul roşu, iar asta nu este o problemă, căci Hollywood-ul se bucură de o gamă largă de actriţe diferite şi frumoase în felul lor aparte. Covorul roşu este plin mereu cu cele mai alese doamne ale filmului. Iată o listă cu cele mai frumoase actriţe din lume.

Cele mai frumoase actriţe din lume – talent şi frumuseţe la cele mai îndrăgite actriţe ale lumii, Scarlett Johansson şi Jennifer Lawrence

Scarlett Johansson este şi frumoasă, şi talentată. Din model a devenit rapid actriţă, dar ştie să şi cânte, iar înfăţişarea sa nu este departe cu cea a unei zâne bune dintr-un basm pentru copii. Şi nici măcar nu a încercat să se promoveze prin diverse brand-uri personale sau să atragă atenţia tabloidelor în vreun fel. În plus, are o viaţă echilibrată, atât în plan personal, cât şi profesional.

Feminitatea şi talentul lui Jennifer Lawrence o aduce în lista celor mai frumoase actriţe din lume, căci frumuseţea atrage dacă vine mai ales din interior. Iar Jennifer face tot posibilul ca toate roluri sale să fie jucate la cel mai înalt nivel de care poate da dovadă. Şi a dovedit că poate să îşi depăşească limitele.

Frumuseţea Friedei Pinto a atras atenţia revistei People, care nu a întârziat să o treacă în topul celor mai frumoase femei după rolul din Slumdog Millionaire. Pe lângă frumuseţe, Pinto are un gust aparte la felul de a se îmbrăca, de aceea a fost trecută şi în lista celor mai frumoase ţinute din lume.

Sofia Vergara a dat pe toată lumea pe spate la prima ei apariţie într-o serie televizată. Foarte multă lume a crezut atunci că Sofia ar avea maxim 30 de ani, dar de fapt era cu zece ani mai în vârstă. Frumuseţea nu are vârstă atunci când este însoţită de talent şi şarm.

Printre cele mai frumoase şi talentate actriţe şi modele ale lumii se află şi Halle Berry, care nu s-a oprit încă să uimească întreaga lume de pe covorul roşu de fiecare dată când a avut ocazia. Zâmbetul şi modestia de pe faţa ei o fac veşnic strălucitoare şi încântătoare.

De pe lista celor mai frumoase actriţe nu poate lipsi Angelina Jolie, care a dat dovadă de feminitate şi frumuseţe naturală de fiecare dată când a avut ocazia. Şi nu trebuie să amintim că este o mamă excelentă de o frumuseţe rară.

Cele mai frumoase actriţe din lume – şarm şi senzualitate la frumuseţile lumii, cum este şi Penelope Cruz

Pentru unele actriţe este mult mai important să fii şarmantă, simpatică, jovială şi exotică. Acesta este cazul lui Penelope Cruz, care nu poate fi numită decât extrem de frumoasă şi jucăuşă prin felul ei de a fi. Lejeritatea cu care a tratat roluri dificile de-a lungul carierei sale o pun în lista actriţelor talentate, cu siguranţă.

Salma Hayek este cel mai bun model de feminitate, senzualitate şi frumuseţe. Plină de talent şi veşnic tânără şi cu zâmbetul pe buze, nu poate fi decât în listele celor mai senzuale actriţe ale lumii.

Jessica Alba are o frumuseţe aparte nu doar pentru că este o actriţă şi un model excelent, dar şi pentru că participă la multe şi diverse acţiuni caritabile. Frumoasă, modestă şi foarte darnică, ce îşi mai poate dori lumea ca model?

Cine a văzut-o pe Charlize Theron pe ecrane înţelege de ce este pe lista celor mai frumoase actriţe din lume. În plus, a pus pe picioare o fundaţie care asigură servicii medicale unor zone sărace din America de Sud.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg