Cele mai frumoase filme despre Crăciun

10 decembrie, 2015
Crăciun cu fostul jpeg

Sezonul sărbătorilor de iarnă insist să se apropie, aşa că e musai să ne punem încă de acum de acord ce vom face în acele zile libere. Iar dacă sunteţi dintre aceia care apreciază un film bun de ocazii speciale, atunci e bine să aruncaţi un ochi pe lista cu filmele pe care le puteţi urmări Crăciunul acesta.

 Decembrie: luna sărbătorilor de iarnă, a cadourilor şi a vacanţei, momentul împodobirii bradului şi al apropierii de familie, de prieteni şi toţi cei dragi. Pentru a simţi din plin atmosfera de sărbătoare, DIVA aduce publicului, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, câte un film de Crăciun, până pe 25 decembrie.

 Haideţi să aflăm aşadar, care sunt cele mai frumoase filme despre Crăciun pe care le puteţi vedea anul acesta!

Nu-mi place Crăciunul

Numărătoarea inversă până la Crăciun continuă cu pelicula Nu-mi place Crăciunul, difuzat joi, 10 decembrie, despre Grace, o mamă singură care descoperă iubirea alături de un alt bărbat, care are un singur defect. Ce va face ea când va afla că el nu serbează Crăciunul?

Crăciun cu fostul

Luni, 14 decembrie, de la ora 17:00, urmăriţi Crăciun cu fostul, în care, în timpul unui viscol, Noelle se trezeşte izolată alături de fostul soţ şi vor trebui să treacă împreună peste sentimente încă nedepăşite.

Joi, 17 decembrie, în Crăciun în Louisiana, o directoare obsedată de munca sa revine în orăşelul natal de Crăciun, cu fiul şi mama ei, iar o veche iubire o ajută să înţeleagă ce îşi dorea inima ei.

, o profesoară de engleză ajută o tânără în perioada sărbătorilor, fără a şti că, de fapt, sub înfăţişarea acesteia se ascunde îngerul ei păzitor. În filmul

avem

un film romantic despre Kathy, o văduvă îndurerată care îl cunoaşte pe Tim, iar acesta o învaţă să accepte din nou bucuria Crăciunului.Recente pe Ok! Magazine

EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg