Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar. Halle Berry, Salma Hayek și Rihanna, cu sarcina la vedere

13 martie, 2023

Cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar a avut loc duminică, 12 martie, la Dolby Theatre din Hollywood.

Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis, câștigătorii trofeelor Oscar
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis, câștigătorii trofeelor Oscar

Gala Oscar de aseară a fost una în care stilul a fost adus pe covorul... de culoare șampaniei de către unele dintre cele mai mari vedete ale filmului și nu numai.

Lady Gaga a uimit în rochia ei Versace neagră, cu decupaje sexy, cu un top bralette și o fustă joasă - dezvăluindu-și abdomenul extrem de plat. 

Rihanna s-a clasat, de asemenea, pe primele locuri pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete, prezentându-și burtica de gravidă într-o ținută transparentă, cu detalii din piele, de la brandul Alaia.

Artista așteaptă al doilea ei copil cu partenerul ei, rapperul A$AP Rocky; cei doi sunt părinții unui fiu de 10 luni, al cărui nume nu l-au dezvăluit încă.

Salma Hayek, în vârstă de 56 de ani, a fost, la rândul ei, uimitoare într-o rochie portocalie, cu paiete, de la Gucci. Ea a fost însoțită la gala Oscar de fiica ei adolescentă, Valentina Paloma Pinault, de 15 ani, care a purtat și ea o rochie Gucci.

Ana de Armas, vedeta filmului despre viața lui Marilyn Monroe, Blonde, a purtat o rochie argintie cu paiete de la Louis Vuitton, care ne-a adus aminte de legendara divă din Old Hollywood.

În vârstă de 34 de ani, actrița cubaneză a arătat foarte sexy în rochia ei mulată în partea sus și decoltată, care avea, de asemenea, o fustă de sirenă și accente de paiete.

Jamie Lee Curtis, veterana actriță câștigătoare a premiului Oscar pentru cel mai bun rol secundar a ales și ea o rochie extrem de elegantă, într-o nuanță plăcută de crem, de la Dolce & Gabbana.

Vedeta filmului Everything Everywhere All At Once, Michelle Yeoh, prima actriță de origine asiatică premiată cu un Oscar pentru un rol principal, s-a aflat și ea la înălțimea evenimentului cu rochia aleasă pentru gala de aseară, și anume o rochie albă din tul.

Cara Delevigne, cu una dintre cele mai frumoase ținute de la Oscar
Cara Delevigne, cu una dintre cele mai frumoase ținute de la Oscar

Una dintre cele mai spectaculoase prezențe de la gala de aseară a fost actrița Cara Delevingne, care a ales o rochie roșie de la Elie Saab, cu o fundă dramatică pe un umăr și accesorii bine alese.

Halle Berry și Nicole Kidman s-au numărat, și ele, printre cel mai bine îmbrăcate prezențe de la gala dominată de filmul Everything Everywhere All At Once, peliculă care a plecat acasă cu șapte trofee Oscar, printre care cel pentru cel mai bun film și cel pentru regie.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg