Cele mai populare trupe de băieţi din toate timpurile

3 iulie, 2015

Trupele de băieţi au făcut ravagii în industria muzicii de la sfârşitului anilor 1980 până la începutul anilor 2000, au vândut milioane de înregistrări şi au făcut turnee prin toată lumea. Apoi muzica pop-punk a venit la putere, urmată de hip-hop şi de doamnele pop care sunt în top în zilele noastre.

Cum era trupelor de băieţi s-a sfârşit, Nick Lachey s-a specializat pe reality tv, Justin Timberlake a trecut la actorie, iar alţii au rămas în aer aşteptând să se relanseze.

În ultimii ani, trupe ca Jonas Brothers şi One Direction, readuc în scenă trupele de băieţi, dând o nouă şansă curentului de a se relansa. Până atunci, iată câteva dintre cele mai populare trupe de băieţi din toate timpurile.

Trupa New Edition, deşi formată încă din 1978, rămâne una dintre cele mai populare trupe de băieţi din toate timpurile. În 1996 piesa Hit Me Off se clasa pe locul 3, urmată de Home Again, care a fost timp de o săptămână numărul 1în clasament.

Trupa Hanson, foarte populari pentru hitul anului 1997 MMMBop, fraţii Isaac Taylor şi Zac Hanson au primit 2 nominalizări Grammy şi 22 de săptămâni în clasamentul Hot 100 cu piesa Middle of Nowhere.

Jonas Brothers, care a relansat epoca trupelor de băieţi în 2000, au ajuns faimoşi după ce au apărut în Hannah Montana în 2007. Apoi, au făcut propriul show Disney Channel, Jonas L.A. După cele patru albume, Jonas Brothers s-au separat şi fiecare se bucură de cariera sa.

Cele mai populare trupe de băieţi din toate timpurile – 98 Degrees şi All-4-One, printre cele mai iubite trupe de băieţi

Trupa 98 Degrees, s-au întâlnit în L.A., unde au început să cânte şi au făcut înregistrări pentru primul lor album în 1997. Trupa acolaborat cu Stevie Wonder pentru soundtrack-ul din Mulan şi cu Mariah Carey în Thank God I Found You. Piesele principale cu care au încântat publicul sunt, Give Me Just One Night şi Revelation.

Altă trupă mult iubită de fani este All-4l-One care s-a bucurat de mare succes la mijlocul anilor 1990. Trupa din L.A. a câştigat un premiu Grammy cu piesa I Swear, care a fost numărul 1 timp de 11 săptămâni.

Cele mai populare trupe de băieţi din toate timpurile - ‘N SYNC, au avut într-un timp foarte scurt multe colaborări şi multe realizări

‘N SYNC, chiar dacă nu a rezistat mult timp ca trupă, a fost printre cele mai populare trupe de băieţi din toate timpurile, care a vândut mai mult de 1 milion de copii No Strings Attached. Băieţii au lucrat, de asemenea, alături de nume ca Elton John, Aerosmith, Celine Dion şi Michael Jackson. Toţi membrii trupei au făcut cariere solo de succes, inclusiv Justin Timebrlake, care s-a lansat foarte bine şi în cariera actoricească.

New Kids On the Block, cu 7 albume înregistrate a câştigat e premii American Music, a fost în clasamentul Hot 100 de 13 ori şi a pus 9 albume în Billboad 200. Cele mai importante piese ale trupei sunt Step by Step, care a fost numărul 1 timp de 3 săptămâni şi Hangin’ Tough,care a fost numărul 1 timp de 2 săptămâni.

Cele mai populare trupe de băieţi din toate timpurile – Backstreet Boys şi Boyz II Men, cele mai îndrăgite trupe de băieţi

Backstreet Boys este prima trupă care a avut 7 albume în top 10 în clasamentul Billboard 200. În plus au fost în clasamentul Hot 100 cu 10 hituri, printre care şi I Want It That Way şi Quit Playing Games With My Heart. Cei patru Backstreet Boys au început să aibă turnee din nou de când s-au alăturat membrilor New Kids ont he Block şi au format NKOTBSB.

Poate cea mai populată trupă de băieţi din toate timpurile rămâne Boyz II Meen, care au câştigat 4 premii Grammy şi multe alte premii valoroase pentru 10 albume diferite. Numărul 1 pentru 16 săptămâni a fost piesa One Sweet Day, colaborare cu Mariah Carrey.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg