Cele mai proaste efecte speciale din filme

29 iulie, 2015
cele mai proaste efecte speciale din filme jpeg

Aşadar, ne-am gândit să facem un top al celor mai proaste efecte speciale din filme. Iată, aşadar, ce pelicule au ratat un aspect important al producţiei, şi anume – efectele speciale!

"Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction" este producţia cinematografică care categoric  ar fi putut lucra mai mult la acest capitol. Şi nu o spunem noi, ci specialiştii care au notat acest film drept unul dintre cele mai slabe la capitolul efecte speciale. Drept prin urmare, nu e de mirare că această peliculă a primit nu mai puţin de şapte nominalizări la Zmeura de Aur, la ediţia de anul acesta, la mai multe categorii, printre care şi cea de efecte speciale. Din „fericire”,  Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction a plecat acasă anul acesta doar cu două astfel de premii ("cel mai prost regizor" şi "cel mai prost actor în rol secundar".

Un alt film care abundă în efecte speciale şi care i-a dezamăgit pe cinefili a fost ”I am Legend” (2007). Pe cât de impresionantă a fost munca depusă de echipa filmului pentru décor, pe atât de limitată a fost inspiraţia celor care au proiectat vampirii în această peliculă. Aceştia din urmă păreau cât se poate de neconvingători.

Green Latern” a fost unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2011, însă imediat ce trailerul a fost disponibil pe Youtube cinefilii s-au arătat dezamăgiţi de efectele speciale folosite în această peliculă.

E clar că imaginile generate pe calculator nu sunt întotdeauna convingătoare, însă cele folosite în ”The Mummy Returns” îl pun pe Dwayne Johnson într-o ipostază penibilă. Fostul wrestler apare în această peliculă într-o versiune animată şi prost realizată, care nu convinge pe nimeni de duritatea sa.

Un film aşteptat de toţi, dar care a dezamăgit total la capitolul efecte speciale. Vorbim de ”The Polar Express”, un film în care tehnologia motion capture este starul. Din păcate pentru Robert Zemeckis (care a mai încercat să se impună de câteva ori), această peliculă din 2004 nu a primit prea multe aprecieri pe site-urile de specialitate.Recente pe Ok! Magazine

Chris Norman Smokie jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis FOTO Profimedia
FotoJetAdda jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}